MustafaAKCA adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
her açtığım konu siliniyor
16
●274
- 23-12-2021, 01:53:07Haa birde beğenmiyorsanız hesabınızı kapatabilirsiniz, saçma geliyormuş ya.
- 23-12-2021, 01:57:02Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.Üyeliği durdurulduSana katılmıyorum burda kazandığınız ticaret puanlarıyla adam olunmuyor hatta hatta profesyonel bile olunmuyor sen ne konuşuyorsunMustafaAKCA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-12-2021, 02:01:54Ciddi ciddi yazdığımdan bunu mu anladın? Adam olunmuyor demek vay beBetmen35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben öyle birşey demedim ki burada güven çok önemli hatta her yerde güven çok önemli. İnsanlar sana nasıl güvenecek referansın olmadan ticaretin olmadan neye göre iş verecekler? Yazdıklarımı tekrar okursan anlayacaksın demek istediğimi. - 23-12-2021, 02:04:38Üyeliği durdurulduGüvenecekler güvenmek zorundalar bak sana bir şiir yazdım.MustafaAKCA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugünün anlam ve önemini anlatanbir şiir
Eşeği saldım çayıra
Otlaya karnın doyura
Gördüğü düşü hayra - 23-12-2021, 02:08:44Üyeliği durduruldu3yılmı ?ben nezamandır bu siteye giriş yapmıyorum enson bu sene başladım demek 3 yıl olmuş ilginçCanDostu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-12-2021, 02:22:08Forum içerisinde ticaret yapabilmek için çeşitli kriterler var. Bu kriterler kategoriden kategoriye değişmekle birlikte bazı genel, ortak kriterler de vardır.
Bunlara riayet ederseniz elbette ki ilanlarınız veya normal konularınız silinmez. önemli olan kurallar çizgisinde hareket etmeniz. Ticaret puanı konusundaki imtiyazlar da kurallarda belirtilmiştir.
İyi forumlar.