• 23-12-2021, 01:53:07
    Clear Conscience. ツ
    MustafaAKCA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Referans göstermeni istiyorlar bunun neresi saçma? Bence en doğrusu bu ben müşteir olsam sana niye güvenip iş vereceğim?
    Referans yok yaptığın iş yok hiç ticaretin yok?
    Bunları göz önünde bulundurarak tekrar düşünmeni tavsiye ederim.
    Haa birde beğenmiyorsanız hesabınızı kapatabilirsiniz, saçma geliyormuş ya.
  • 23-12-2021, 01:57:02
    Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
    Üyeliği durduruldu
    Referans göstermeni istiyorlar bunun neresi saçma? Bence en doğrusu bu ben müşteir olsam sana niye güvenip iş vereceğim?
    Referans yok yaptığın iş yok hiç ticaretin yok?
    Bunları göz önünde bulundurarak tekrar düşünmeni tavsiye ederim.
    Sana katılmıyorum burda kazandığınız ticaret puanlarıyla adam olunmuyor hatta hatta profesyonel bile olunmuyor sen ne konuşuyorsun
  • 23-12-2021, 01:59:00
    Üyeliği durduruldu
    ee bu niye silinmemiş?
  • 23-12-2021, 02:01:54
    Clear Conscience. ツ
    Betmen35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sana katılmıyorum burda kazandığınız ticaret puanlarıyla adam olunmuyor hatta hatta profesyonel bile olunmuyor sen ne konuşuyorsun
    Ciddi ciddi yazdığımdan bunu mu anladın? Adam olunmuyor demek vay be
    Ben öyle birşey demedim ki burada güven çok önemli hatta her yerde güven çok önemli. İnsanlar sana nasıl güvenecek referansın olmadan ticaretin olmadan neye göre iş verecekler? Yazdıklarımı tekrar okursan anlayacaksın demek istediğimi.
  • 23-12-2021, 02:04:38
    Üyeliği durduruldu
    Ciddi ciddi yazdığımdan bunu mu anladın? Adam olunmuyor demek vay be
    Ben öyle birşey demedim ki burada güven çok önemli hatta her yerde güven çok önemli. İnsanlar sana nasıl güvenecek referansın olmadan ticaretin olmadan neye göre iş verecekler? Yazdıklarımı tekrar okursan anlayacaksın demek istediğimi.
    Güvenecekler güvenmek zorundalar bak sana bir şiir yazdım.
    Bugünün anlam ve önemini anlatanbir şiir

Eşeği saldım çayıra
    Otlaya karnın doyura
    Gördüğü düşü hayra
  • 23-12-2021, 02:05:26
    3 yıl 2 aydır üyesin ama yenisin. Hmm...
  • 23-12-2021, 02:08:44
    Üyeliği durduruldu
    CanDostu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3 yıl 2 aydır üyesin ama yenisin. Hmm...
    3yılmı ?ben nezamandır bu siteye giriş yapmıyorum enson bu sene başladım demek 3 yıl olmuş ilginç
  • 23-12-2021, 02:22:08
    Forum içerisinde ticaret yapabilmek için çeşitli kriterler var. Bu kriterler kategoriden kategoriye değişmekle birlikte bazı genel, ortak kriterler de vardır.

Bunlara riayet ederseniz elbette ki ilanlarınız veya normal konularınız silinmez. önemli olan kurallar çizgisinde hareket etmeniz. Ticaret puanı konusundaki imtiyazlar da kurallarda belirtilmiştir.

İyi forumlar.