Wraith adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Artık Mısır Lirası Türk Lirasından Daha Değerli
46
●1.429
- 18-12-2021, 11:13:49Üyeliği durduruldubu arkadaş çok fazla o sarhoş elemanı izlemiş youtube'den gardaş takıntısı ya onun babasıdır ordan geliyor ya da forumda anlatamayacağım fantaziler ile geliyor sanırım. elalem electron gibi yazılım dillerinde maestro olurken farklı teknolojileri keşfederken biz ülkede nelerle uğraşıyoruz. dinin kadar ol. olmadığı kadar olma güzel kardeşim.
- 18-12-2021, 11:15:52amacın ne agzını foseptik gibi pisleyip beni kışkırtmakmıTagOnset adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yav gardaşşşşş tamammm
bu arada reportlarım dikkate alınmazsa şikayet konusu açmayı planlıyorum. gardaşşşş
- 18-12-2021, 11:17:15Üyeliği durdurulduBen seni eleştirdim diye konu açacaksan, modlara Atatürk'ün kabrine dair ettiğin mesajı iletmeyeceğimi aklından geçirmiyorsundur umarım ? Karşında çocuk yok güzel dostum bundan emin ol bence.Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-12-2021, 11:18:50Üyeliği durdurulduVe bu arada aynen knk ekonomi mükemmel elimde afyon 81s plus max var altımda togg var tamam mı ondan sonraaa işte tanzim marketlerine falan gidiyom arada türj ekonomi mükemmel ya cennet cennet bim şeysiyle şey yapıyorum işte hani. Esprilerim ağır olduğu için suyunu çıkarmak istemiyorum. Şu forumda Atatürk düşmanı görünce de zaten ipimden çıkıyorum. Arkadaş, bu adam sizi bu kadar kızdıracak ne yaptı? Anlat bilelim. Ben şahsen bilmiyorum.Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-12-2021, 11:27:28Üyeliği durdurulduha bir de yatırım yapan / alan ülke bilgilerine a haberden falan mı bakıyorsun? harbi komedyen olur senden. cem yılmaz eski komşum benim onla konuşup sana standup programı yapalım ahahahahWraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-12-2021, 11:28:54ay ben senin ne zoruna gitmişim yavTagOnset adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fokus lu halk tvci
- 18-12-2021, 11:29:09Üyeliği durduruldu"o manşetler atıp gurur duyduğunuz anıtkabir ipini satabilirsin sadece. " demek nedir peki sayın bilmiş alim doktor avukat profesör bilim insanı Wraith bey?Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anıtkabir'in ne olduğunu bilmezsin ben de şöyle izah edeyim;

Koskoca vikipedi bile senden bilgili ve kanka. Üzüyorsun. - 18-12-2021, 11:30:13Üyeliği durdurulduıııı şey kanka, ben parti tutmuyorum ve tv izleyip kafamı saçma sapan şeyler ile doldurmuyorum. yazılımcıyım ben saatim vaktim pcde geçer araştırmalar yaparım. beratın kullandığı v****n sipariş dökümanına kadar araştırır ona göre konuşurum. sen peki?Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yav gardaşşşşş tamammm