• 18-12-2021, 11:13:49
    Üyeliği durduruldu
    Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    havalar soğuk ondan fes dakıyorum gardaşşşşş

bu arkadaş çok fazla o sarhoş elemanı izlemiş youtube'den gardaş takıntısı ya onun babasıdır ordan geliyor ya da forumda anlatamayacağım fantaziler ile geliyor sanırım. elalem electron gibi yazılım dillerinde maestro olurken farklı teknolojileri keşfederken biz ülkede nelerle uğraşıyoruz. dinin kadar ol. olmadığı kadar olma güzel kardeşim.
  • 18-12-2021, 11:15:52
    TagOnset adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu arkadaş çok fazla o sarhoş elemanı izlemiş youtube'den gardaş takıntısı ya onun babasıdır ordan geliyor ya da forumda anlatamayacağım fantaziler ile geliyor sanırım. elalem electron gibi yazılım dillerinde maestro olurken farklı teknolojileri keşfederken biz ülkede nelerle uğraşıyoruz. dinin kadar ol. olmadığı kadar olma güzel kardeşim.
    amacın ne agzını foseptik gibi pisleyip beni kışkırtmakmı yav gardaşşşşş tamammm

bu arada reportlarım dikkate alınmazsa şikayet konusu açmayı planlıyorum. gardaşşşş

• 18-12-2021, 11:17:15
    Üyeliği durduruldu
    amacın ne agzını foseptik gibi pisleyip beni kışkırtmakmı yav gardaşşşşş tamammm

bu arada reportlarım dikkate alınmazsa şikayet konusu açmayı planlıyorum. gardaşşşş

Ben seni eleştirdim diye konu açacaksan, modlara Atatürk'ün kabrine dair ettiğin mesajı iletmeyeceğimi aklından geçirmiyorsundur umarım ? Karşında çocuk yok güzel dostum bundan emin ol bence.
  • 18-12-2021, 11:18:50
    Üyeliği durduruldu

Ve bu arada aynen knk ekonomi mükemmel elimde afyon 81s plus max var altımda togg var tamam mı ondan sonraaa işte tanzim marketlerine falan gidiyom arada türj ekonomi mükemmel ya cennet cennet bim şeysiyle şey yapıyorum işte hani. Esprilerim ağır olduğu için suyunu çıkarmak istemiyorum. Şu forumda Atatürk düşmanı görünce de zaten ipimden çıkıyorum. Arkadaş, bu adam sizi bu kadar kızdıracak ne yaptı? Anlat bilelim. Ben şahsen bilmiyorum.
  • 18-12-2021, 11:27:28
    Üyeliği durduruldu
    cahil demek istemiyorum ama yapmayın dostum gerçekten yapmayın cahil olmayın. önce ülkede en çok yatırım yapan ülkelere bakın sonra bu lafı edin.
    katar Türkiyede yatırıma 17 18. sırada. 1. de hollanda ama hollanda kimseye batmıyor malesef. katar ingilterenın takımlarını dahi satın aldı ingilterede bile türkiyenin 20 30 katı daha fazla yatırım yapıyor ama ingilizlerin umrunda değil daha çok gelsin alsın diyor. sonuçta taşınamayan hiç birşeyi gelip götüremeyecekler. lütfen sabah sabah uyanamadınız sanırım bi kahvenizi için ve kendinize gelerek tekrar yorum yapın.

tekrar günaydın hayırlı günler.

bu arada sarayı değilde. o manşetler atıp gurur duyduğunuz anıtkabir ipini satabilirsin sadece. malum üretiyoruz diye gururlandığınız onlardı.
    ha bir de yatırım yapan / alan ülke bilgilerine a haberden falan mı bakıyorsun? harbi komedyen olur senden. cem yılmaz eski komşum benim onla konuşup sana standup programı yapalım ahahahah
  • 18-12-2021, 11:28:54
    TagOnset adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ha bir de yatırım yapan / alan ülke bilgilerine a haberden falan mı bakıyorsun? harbi komedyen olur senden. cem yılmaz eski komşum benim onla konuşup sana standup programı yapalım ahahahah
    ay ben senin ne zoruna gitmişim yav fokus lu halk tvci

• 18-12-2021, 11:29:09
    Üyeliği durduruldu
    dangalak mısın kardeş ? hayırdır atatürkün kabrine ne demişim ? evet bayrak ipini üreten ve bunu gururla sergileyen sizin zihniyet dediysem bu hakaret değil. kıytırıktan bir ipi üretiyoruz diye sevinen ve buna aslında sevinmek yerine üzülmen gerekirken bunuda hakaret olarak algılıyorsan bu senin algıda sorun var demektir.

bu arada diyeceksin bana dangalak dedi. onunda resmi alttadır.

"o manşetler atıp gurur duyduğunuz anıtkabir ipini satabilirsin sadece. " demek nedir peki sayın bilmiş alim doktor avukat profesör bilim insanı Wraith bey?
    Anıtkabir'in ne olduğunu bilmezsin ben de şöyle izah edeyim;

Koskoca vikipedi bile senden bilgili ve kanka. Üzüyorsun.
  • 18-12-2021, 11:30:13
    Üyeliği durduruldu
    ay ben senin ne zoruna gitmişim yav fokus lu halk tvci

ıııı şey kanka, ben parti tutmuyorum ve tv izleyip kafamı saçma sapan şeyler ile doldurmuyorum. yazılımcıyım ben saatim vaktim pcde geçer araştırmalar yaparım. beratın kullandığı v****n sipariş dökümanına kadar araştırır ona göre konuşurum. sen peki?
  • 18-12-2021, 12:14:28
    Üyeliği durduruldu
    Sen Atama saygısızlık yap gel 1 ay ceza al ohh ne güzel.. böylelerini sürmeleri gerek forumdan aslında.