• 05-12-2021, 21:27:34
    Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce bir konu açılmıştı sizin tarafınızdan facebook ücretsiz reklam açma ve reklam kısıdı kaldırma diye..

Siz anlatmıştınız bir ticaretimiz olmuştu uc_harfli kullanıcı adına sahipken ben..

Siz neden küçük bir iş için yapılmadı diye üzüldünüz onu anlayamadım Misafir; ?
  • 05-12-2021, 21:30:04
    ApRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @Nedd;Senin yaşından çok ben forumlarda zaman geçirdim. O zaman araştır ve işini yap, millete de ağız eğip kimse yardım etmiyor diye burada zırlama. Hiç kimse sana yardım etmek zorunda değil, etmek istemiyorsa etmez.
    • Doğum GünüAğustos 15, 1996 (25)

25 yaşındasın birde ufacık beyninle akıl mı veriyorsun bana ? Ben senden daha fazla forumlarda vakit geçirdim ki neyin ne olduğunu iyi biliyorum.Paranın köpeği olmuş senin gibiler...Hadi uza şimdi.
  • 05-12-2021, 21:30:30
    son 2 haftadır verdiğim cevaplarla danışmanlık hizmeti vermem gerekirdi
  • 05-12-2021, 21:31:49
    sadecemfk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce bir konu açılmıştı sizin tarafınızdan facebook ücretsiz reklam açma ve reklam kısıdı kaldırma diye..

Siz anlatmıştınız bir ticaretimiz olmuştu uc_harfli kullanıcı adına sahipken ben..

Siz neden küçük bir iş için yapılmadı diye üzüldünüz onu anlayamadım @Nedd; ?
    reklam kısıtlaması değildir hocam.Domain ban kaldırmayı ücretsiz anlatmıştım.Karıştırıyorda olabilirsiniz.
  • 05-12-2021, 21:32:03
    Yazdığın konu içeriğini bir okuda hangi kafayla yazdığını bir düşün. Kreşe giden çocuklar bile senden daha olgun. 2 yaşındaki çocuklar gibi mızmızlanmaya devam et sağda solda, belki bir gün bir şeyler öğrenip yetişkin bir birey olursun.

3 yaşındaki bir çocuk zekasına sahip insana laf anlatarak zaman harcayamam daha fazla.
  • 05-12-2021, 21:32:10
    Üyeliği durduruldu
    Para, bir sonuç olarak insanı memnun eder. Size bir şeyi ücretsiz yaparsa siz ya para kazanırsınız, ya da o işten memnun olursunuz. Yardım edecek veya etmeyecek kişi yardım etmekten memnun değilse, etmek istemez. Aslında her şey bir çıkardır.
  • 05-12-2021, 21:34:07
    ApRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yazdığın konu içeriğini bir okuda hangi kafayla yazdığını bir düşün. Kreşe giden çocuklar bile senden daha olgun. Çocuklar gibi mızmızlanmaya devam et sağda solda, belki bir gün bir şeyler öğrenip yetişkin bir birey olursun.

25 yaşındasın benden küçüksün sana uza demiştim konudan hala niye gelip havlıyorsun yaran mı var ? Senide her türlü ezerim, yaptığım işlerle olsun vs. her şeyde kapışırım, akıllı ol.
  • 05-12-2021, 21:35:37
    Hocam maalesef hersey apra olmuş korkar olduk selam vermeye ondanda para isterler diye .
  • 05-12-2021, 21:35:41
    Burası bir forum araştır istediğim konuya istediğim gibi yorum yazarım.

Hav hav.

Bugün de iyi eğlendik, sağ ol