English adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Suriyeli bir şahıs işe giden Tuğba S'ye yumruk attı
58
●1.732
- 01-12-2021, 01:19:56Gerçekten iyi misiniz. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. 5 saniyelik bir videoyu sırf bir site yazdı diye gerçekmiş gibi niye saldırıya geçiyorsunuz. Suriyeli konusunda çok yanlışlar yapıldı katılıyorum da haberin hiçbir detayı yok balıklama atlamışsınız.English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırakın arkadaşım parti kavgasını, bu videoda siz olsaydınız yumruk atan siz olsaydınız aynı haber kanalı içeriğini araştırmadan haber yapsaydı. İÇERİK YOK İÇERİK. haberin gerçek olup olmadığını bile bilmiyorsunuz.
Siyaseti yapacaksanız karşınızdakini dinleyin, anlayın biraz. Sırf içinde Suriyeli kelimesi geçiyor diye bu kadar tepkiniz oluyor anlıyorum da haberin doğru mu değil mi olduğuna bakmak hiç mi aklınıza gelmiyor.
Bu hareketi hangi şere.siz yaparsa yapsın dini dili ırkı önemli mi. - 01-12-2021, 01:21:18Dini ideolojiler ile gelenlerin sonu tamamen devletin çıkarıdır. Bunları din kardeşimiz diye almalarını anlamıyorum. Kimse bunu savunamaz, din ile sığınma ayrı şeylerdir. Vatanını bırakıp kaçanın bu vatana hayrı dokunacağını pek sanmıyorum. (iç savaş karıştırmayın ayrı meseleler onlar tamamen). Hiçbirinin burada kalmasını istemiyorum.
- 01-12-2021, 01:22:05Ben sizin niyetinizi bildiğim için bu yorumu açık yüreklilikle yaptım. Siyasi bir konu değil de başka bir konu olsaydı kaynak ister miydiniz orası da ayrı bir meseledelikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-12-2021, 01:28:07https://www.mynet.com/suriye-uyruklu...i-110106885805delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son açılan konuya bakın. Kaynak link verilmiş. - 01-12-2021, 01:29:24Yahu bu şeref.sizliği yapanın dini dili ırkı önemli mi. Hangi konu olsaydı niye kıyaslama yapıyorsunuz. Gayet doğal birşey sordum, gayet doğal bir cevap beklerken hemen linç girişimi niye. Ne niyetim var benim. Suriyelilerden hoşlandığımı mı sanıyorsunuz. Suriye politikasından hoşlandığımı mı sanıyorsunuz. İBB başkanın vaatlerindeki suriye planlamasını hiç dile getirmeden umursamadan görmezden geldiğinden mi hoşlanayım, Devletin sürekli birçok Suriyeli sapıklara hala müdahale etmediğinden mi hoşlanayım.English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sapla samanı ayırmayı öğrenin lütfen. Siyasi bir konu olsa tartışmaktan geri durmaya çalışırdım, fakat içerik kaynağı yok.
17 yıldır arkadaşım bu haber kanallarının yaptığı haber yüzünden 3 aydır içerde işlemediği bir suç yüzünden. Neyin ne olduğunu, doğruyu yanlışı ayırt edin artık. - 01-12-2021, 01:31:30Son cümlenize o kadar katılıyorum ki anlatamam. Doğruyu yanlışı ayırt etseydik bu duruma gelmezdikdelikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-12-2021, 01:34:26Suçu alenen ortada şüpheye yer yok , kızın yakınlarını toplayıp bu yumruk atan yaratığı onların arasına bırakmak en güzeli sonra cezaevine oradan çıkınca da nerden gelmişse oraya şutlamak.
cezaevinde kaldığı surece yediği içtiğinin vs. parası da alınmalı. Parası yoksa gonderilene kadar en ağır işlerde çalıştırılıp borcu ödenmesi sağlanmalı. - 01-12-2021, 01:38:44Kaynak için teşekkür ederim. Haber kanallarında aramıştım ama bulamamıştım. Sizin doğrunuz size göre doğru, benim doğrum bana göre doğru. Dinlemeden, anlamadan hemen tepki verirseniz önyargınızı kırmadan dinlemezseniz hemen galeyana gelirseniz birbirimizin farkını anlamayız.English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar ediyorum, göçmen politikasının doğru olduğunu hiçbir zaman savunmadım. Yapılması gereken bazı adımların fazlasıyla hatta iyi niyetle başlayarak artık kötü sonuçlarla son bulan adımlara dönüştüğünü farkediyoruz hepimiz.
Konu siyaset değil. Böyle olayların bir daha yaşanmaması ümidiyle.
15 günlük üyesiniz, 15 gündür olumsuz bir yorum yapmadım. ne çabuk kinlenmişsiniz bana. Belli ki çok rahatsız ettim sizi (artık önceki hayatınızda sanırım). Kusura bakmayın artık.Swateria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle