• 26-11-2021, 11:18:06
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ataerkil zihniyetinin vücut bulmuş hali olarak bu kafa düşüncesi ile kadınları küçümseyecek yorum " kadın veriyor ne demek ?" kendinize bunu yakıştırabiliyor musunuz hocam ? empati var mı ? empati hani bir başkasının duygularını, içinde bulunduğu durum ya da davranışlarındaki motivasyonu anlamak ve içselleştirmek demek vs vs ??
  • 26-11-2021, 11:19:53
    Üyeliği durduruldu
    Vakana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Terbiyeni takın ve haddini bil. Birde öğrenci yazıyor profilinde. Sana okulda bunu öğretiyorlarsa vak bu memleketin haline.
    Haddimi sen mi öğreteceksin bana ? Adam öz gelinine tecavüz ediyor, öz torununu ya da öz çocuğunu istismar ettikten sonra öldürüyor. Siz benim üslubuma takılıyorsunuz. Ya bırakın Allah aşkına.
  • 26-11-2021, 11:21:25
    Forumda şu haysiyetsizi savunanı da gördüm ya. Allah belanızı versin.
  • 26-11-2021, 11:22:56
    angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haddimi sen mi öğreteceksin bana ? Adam öz gelinine tecavüz ediyor, öz torununu ya da öz çocuğunu istismar ettikten sonra öldürüyor. Siz benim üslubuma takılıyorsunuz. Ya bırakın Allah aşkına.
    Karşındaki insanla nasıl konuşacağını bilmiyorsan ve karşındaki insan bensem, evet haddini sana ben öğreteceğim. Profilinde öğrenci olduğun yazıyor. Eminim yıllardır aldığın eğitimle, tartıştırken nasıl konuşman gerektiğini öğrenmişsindir. Lütfen öğrendiklerini ikili ilişkilerinde uygula. "Karşılıklı saygı"
  • 26-11-2021, 11:24:50
    Üyeliği durduruldu
    F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forumda şu haysiyetsizi savunanı da gördüm ya. Allah belanızı versin.
    adamlar üslubuma takılıyor ya. anlamsız bir şekilde adama yardırmaları gerekirken benim kadın vermiş lafıma takılıyorlar. gerçekten anlayamıyorum hocam. tövbe yarabbim ya.
  • 26-11-2021, 11:25:27
    Üyeliği durduruldu
    Vakana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Karşındaki insanla nasıl konuşacağını bilmiyorsan ve karşındaki insan bensem, evet haddini sana ben öğreteceğim. Profilinde öğrenci olduğun yazıyor. Eminim yıllardır aldığın eğitimle, tartıştırken nasıl konuşman gerektiğini öğrenmişsindir. Lütfen öğrendiklerini ikili ilişkilerinde uygula. "Karşılıklı saygı"
    Sen benim muhattabım değilsin ki ? Ben o lafı dadaskrala söyledim sana değil.
  • 26-11-2021, 11:29:42
    @ismailcavus; Anadolu irfanı ne demek, ne anlattın yani sen bunu yazarak?

Gereksizin gereksizi bir yorum yapmışsın, sen o yorumu yaparken irfan sahibi mi oldun mesela?

Umarım o yorumundan dolayı uyarı alırsın da aklın biraz başına gelir...
  • 26-11-2021, 11:31:31
    angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen benim muhattabım değilsin ki ? Ben o lafı dadaskrala söyledim sana değil.
    Senin gibi mezopotamya yamyamları sebebiyle asıl odağımızı kaybetmek istemiyoruz arkadaşım. Olay dedenin caniliğiyken, sanki olan her şey kadının suçuymuş gibi göstermen dedenin haklı(!) gibi lanse edilmesine sebep olur. Bir olayda asıl odağı kaybedip yan yönlere saparsan, olayın asıl failinin caniliğini kaçırırsın. Burada gelip ataerkil laflar edip, asıl odağı kaçırırsan; suçluyu kaçırırsın.

Yazdığım şeyleri iyice okuyup anladığın zaman konuşalım. Zira yazdıklarımı anlayabileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.
  • 26-11-2021, 11:32:55
    Neyse arkadaşlar, herkes çok gergin belli. Birbirimizi daha sakin bir şekilde dinleyelim.