• 04-11-2021, 03:28:05
    5 yıllık görev sürecinin yarısını tamamladıklarını hatırlatan Başkan Tepe, şunları söyledi:
    Ordu'nun Gülyalı Belediyesi, belediyenin 25 yıllık borcunu 2,5 yılda sıfırladıklarını duyurdu. CHP’li Başkan Ulaş Tepe, “Belediyemizin maliye hazinesine olan yaklaşık 2,5 milyon TL tutarındaki borcunun tamamını sıfırladık” açıklamasında bulundu.

“Gülyalı tarihinde bir ilke imza atarak maliye hazinesine olan borcumuzu sıfırladık. Bugün itibarıyla belediyemizin maliyeye tek kuruş borcu yok. Borçların sıfırlanması için iki yıllık uzun ve özverili bir çalışma ortaya koyduk. Artık Gülyalı Belediyesi'nin önü daha açık. 25 Yıldır diğer partilerin beceremediği olayı 25 Ayda en genç başkan olarak CHP Belediye başkanı bunu başardı.

“HEM HİZMET YAPIYORUZ HEM BORÇLARI SIFIRLIYORUZ”
    Diğer belediyeler için de bunu başarabilmesi konusunda temenni de bulunalım, çalmadan çırpmadan, dini sömürmeden, ailelerinin öğrettiği ve yetiştirdiği gibi.

Kaynak: Sözcü Haber
  • 04-11-2021, 03:36:32
    Osmanlı torunu gelir şimdi Allah’ın marabası
  • 04-11-2021, 03:52:12
    Tam tebrik etmeye geldim üstteki şahsın mesajını gördüm.

Report ettim senin karın ağrını biliyorum, inşallah gerekli cezayı alırsın.
  • 04-11-2021, 03:59:39
    osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tam tebrik etmeye geldim üstteki şahsın mesajını gördüm.

Report ettim senin karın ağrını biliyorum, inşallah gerekli cezayı alırsın.
    Oyy çen üstüne mi alındın bakayım
  • 04-11-2021, 04:20:00
    Siyasi haberler paylaşılmasın cidden forumun kalitesi çok düşüyor. Birisi diğerine hakaret ediyor , diğeri siyasi reklam için her postta beliriyor.
  • 04-11-2021, 04:22:46
    TheLek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Siyasi haberler paylaşılmasın cidden forumun kalitesi çok düşüyor. Birisi diğerine hakaret ediyor , diğeri siyasi reklam için her postta beliriyor.
    Bu konu da haklısın, ticaret, webmaster forumunda siyaset olması gereksiz.
    Ama bir tarafa saldırırken diğer tarafın susupta beklemesini beklemek, biz savaşcı bir milletiz.
  • 04-11-2021, 04:24:38
    Üyeliği durduruldu
    ALLAH'ım ümmeti Muhammed'e kim faydalı olacaksa onlara güç ve kuvvet ihsan eder inşallah.
  • 04-11-2021, 05:07:22
    CavitUcaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Osmanlı torunu gelir şimdi Allah’ın marabası
    CavitUcaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Oyy çen üstüne mi alındın bakayım
    Sen kimlerin torunlarındansın bilmem ama BENDE OSMANLI TORUNUYUM. Atarın kime

Hizmetinden dolayı başkanı tebrik ederim.