• 04-10-2021, 08:23:41
    Selamlar merak ettiğim bir soru var sizce Ekram İmamoğlu İbb yi iyi yönetiyor mu sadece İstanbul da yaşıyanlar yorumlarsa sevinirim
    (siyasete girmiyor ama ban sebebi ise kaldırırım)
  • 04-10-2021, 08:24:32
    Birazdan konu anlık:
  • 04-10-2021, 08:27:10
    bence kaldır siyaset yasak burda ortaklık karışmadan sil
  • 04-10-2021, 08:30:42
    Hakaret olmadığı sürece konularda sorun yok.
    Herkes istediğini yazabilir, öyle güncellendi en son.

Konuya gelince yönetemiyor, çözüme dair bir şey yok. Sadece daha fazla nasıl gelir elde edebiliriz, nasıl borçlanırız mantığıyla ilerlenşyor.
  • 04-10-2021, 08:32:26
    Antalya’da yaşayan biri olarak neden seni ilgilendiriyor bu konu? Nevşehir ya da Tokat’ın belediye başkanı basıl yönetiyor benim umrumda değil örneğin. Forumda bu tür konular genelde kavga gürültüyle sonuçlanır, lütfen.
  • 04-10-2021, 08:34:14
    eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Antalya’da yaşayan biri olarak neden seni ilgilendiriyor bu konu? Nevşehir ya da Tokat’ın belediye başkanı basıl yönetiyor benim umrumda değil örneğin. Forumda bu tür konular genelde kavga gürültüyle sonuçlanır, lütfen.
    İstanbulda yaşıyan arkadaşlarım var genel olarak merak ettik zaten konunun kilitlenmesi için rapor ettim
  • 04-10-2021, 08:40:29
    gankpanda07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstanbulda yaşıyan arkadaşlarım var genel olarak merak ettik zaten konunun kilitlenmesi için rapor ettim
    O zaman sen susacaksın kardeş. İstanbul da oturan onlarca akrabam var ama ben kalkıp yazmıyorum. Yiyemeyeceğin yaprağın dolmasını sarma, sonra yedirirler.
  • 04-10-2021, 08:41:00
    iyi yanları var

*Çok güzel yaptığı şeyler var çalışıyor engellemelere rağmen ama

reklam çok yapıyor tabi yapacak ama abartıyor bazen birçok kişide benim gibi düşünüyor .

metrolar bitmezse kazanamaz istanbulda şuan aşırı trafik sorunu var.
  • 04-10-2021, 08:41:10
    Adamı kötü göstermek için, önünü kesmek için tüm iktidar ve iktidarın elindeki devlet kurumları canla başla çalışmasına rağmen bence iyi mücadele ediyor. Düne kadar ibb'de olup belediye el değiştirince belediyeden alınan gelir kaynaklarına bakarsanız, yatırım yapmasın diye onaylamadıkları kredilere bakarsanız anlarsınız. Hatta koskoca bakanlık üç yaşında kız çocuğu gibi triplenip bizim yaptığımız metrolara U simgesi koyacağız falan dedi saçma sapan. Ukome'de değişen koltuk sayısını bi araştırın, ibb'nin elinden alınıp Kültür Bakanlığına verilen ziyaret yerlerini araştırın. İç İşleri Bakanından Cumhurbaşkanı'na kadar onu topal ördek yapacağız, çalıştırmayacağız diye bas bas bağırdılar defalarca. Hele yandaş medyanın hergün çıkan asılsız iftiralarını ve kötülemelerini saymıyorum bile. Pkk'lı birini işe aldı diye daha iki gün önce tüm medyada servis edilen haberden sonra Pkklı milletvekilinin annesi çıkıp Akp döneminde girdi oğlum dedikten sonra bıçak gibi kesildi haberler. Böyle iki yüzlü ve vicdansız bir kitle var karşısında. Bütün bunlara karşı iyi mücadele ettiğini düşünüyorum.

Not: Akpli kimse alıntı yapmasın mesajımı, zamlar belimizi bükmüş, adaletsizlik haksızlık canımızdan bezdirmiş kibar karşılık veremeyebilirim. Uzak durun.