• 27-09-2021, 21:51:45
    Merhaba,
    Yaklasık 5-6 saattir sunucularıma erişemiyorum, kendi official web siteleri down.
    Telefon numaralarından bilgi almaya çalışıyorum takan yok, bu ne vurdumduymazlık be kardeşim!

Madem yapamıyorsunuz işi başka iş mi yok anasını satayım. Siz siz olun biraz pahalı da olsa sunucularınızı digitalocean/google/amazon gibi büyük dev şirketlerden alın/taşıyın, tabi verileriniz önemsizse gerek yok.
    Benim için güzel bir deneyim oldu bundan sonra hiçbir domain/vds/vps ihtiyacımı ne bu işbilmez insanlarla ne de firmalarla yapacağım. Size de öneririm iyi forumlar.
  • 27-09-2021, 21:55:47
    Merhabalar, öğle vakti bir arkadaş konu açtı, konuda veri merkezine borçlarını ödeyemediği için sunucularına power off verildiği yazıyordu.
    Firma çıkıp hayır kardeşim yalan bu, doğrusu bu diye bir açıklama yapmadığı için dedikodu dönüyor bolca ve konuda sosyal medya hesaplarını bulmuş biri konu altından belirtmiş.
    Açık olan hesaplarını gizliye çekmiş, iyi niyetli bir kesilme olduğunu düşünmüyorum, herkese geçmiş olsun. (Ya forum üzerinden biri haber uçurdu ya da multisi var, yönetim dikkate alsa iyi olur bence.)

İlgili konuya gitmek için tıklayın.
  • 28-09-2021, 22:19:39
    Merhaba, mağduriyetiniz için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Vedase, Teknoboss tarafından devir alınmış olup mağduriyetlerin giderilmesi konusunda elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz.
    Herhangi bir şekilde sunucuların IP değişikliği ya da taşınma işlemi olmayacaktır operasyonlar aynı şekilde devam edecektir.

Merhaba, mağduriyetiniz için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Vedase, Teknoboss tarafından devir alınmış olup mağduriyetlerin giderilmesi konusunda elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz.
    Herhangi bir şekilde sunucuların IP değişikliği ya da taşınma işlemi olmayacaktır operasyonlar aynı şekilde devam edecektir.
  • 21-02-2022, 08:17:09
    2023 yılına kadar hizmet sürem varken, hizmetleri devir alan firmada tüm hizmetleri kapattı, peki şimdi ne olacak ? hizmet için boşa ödenen paraya mı?, arada mağdur kaldığımız duruma mı, sıfırdan firma arayışına girip ek masraf edip sonrasında yedekleri taşımaya mı, neye üzülelim?
    Bu kadar kolay mı oluyor bu işler?

Yazık, Helal etmiyorum!