• 09-09-2021, 11:28:04
    OznKya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öyle bir şeye cesaret edebileceklerini zannetmiyorum.
    Bazı kargo firmalarında böyle hatalar olabiliyor.
    Ürünü ödüyorsunuz etiket yanlış basılıyor. Bazen isim yanlış , bazen kargo ücreti ödenmiş ama ödenmemiş görünüyor vs.
    Bu konuyu şube ile görüşerek bilgi almanızı öneririm.
    Etkiketi kontrol ettim yanında.

Castaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    300 Lirayla yemlemeye çalışılmaz. Adama yanlış bilgi aktarılmıştır.
    5 liraya adam öldürüyorlar ? 300 lirayı küçümsemeyin bence.. yanlış bilgi aktarıldıysada düzgünce belirtecek.. özürünü dileyecek.. bana gelip diklenirse öyle diklendiği yere geri ******* adamı...
  • 09-09-2021, 11:29:28
    O adamın işi o ve bilgi karmaşası olmuştur emin olun 300 lira yı alsa siz şikayet etseniz işinden olur sizce bunu göze alır mı? Yani oda insan hata yapmış olabilir eğer durumdan şüpheleniyorsanız gidin kargo firmasına görüşün.
  • 09-09-2021, 11:30:14
    KreonDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Etkiketi kontrol ettim yanında.

5 liraya adam öldürüyorlar ? 300 lirayı küçümsemeyin bence.. yanlış bilgi aktarıldıysada düzgünce belirtecek.. özürünü dileyecek.. bana gelip diklenirse öyle diklendiği yere geri ******* adamı...
    Adam 5 lira yemler, günde 50 kişiyi yemler. Bir kişiyi 300 lira yemlemeye çalışıp, dikkat çekmez. 5 lira veren de bu kadar üstüne düşmez :)
    300 lirayı küçümsemiyorum. Eylem ve işleyiş mantıksız geldi.
  • 09-09-2021, 11:32:17
    sakin olun arkadaşlar olabilir. adam günde yüzlerce kargo dağıtıyor. kafası karışmış da olabilir. ben müşteriye kapıda ödemeli 4000 e göndereceğim kargoyu 3000 yazmıştım. adam bir de teslim aldı 😄 aradım bir ara yatırırım diye dalga geçiyor bir de.

hepimiz hata yapabiliriz. sakince faturanın dijital halini göstermeniz yeterliydi.

bu arada 1000 lirayı aldım 😂
  • 09-09-2021, 11:33:02
    Adam 5 lira yemler, günde 50 kişiyi yemler. Bir kişiyi 300 lira yemlemeye çalışıp, dikkat çekmez. 5 lira veren de bu kadar acı acı bağırmaz
    300 lirayı küçümsemiyorum. Eylem ve işleyiş mantıksız geldi.
    Böyle durumlar olabiliyor diye bir kaç arkadaşı uyarmak istedim sadece.. arkadaş düzgünce belirtseydi başımın üzerinde yeri olurdu orası ayrı. Acı acı bağırmak derken bunu bana mı söylüyorsun ?
  • 09-09-2021, 11:35:37
    ödmesi yapılmış üründen ücret istemeyi hiçbir kargocu cezaret edemez
    işte son günü ise bilmem
    şaka bir yana bence siz kötü düşünüyorsunuz
  • 09-09-2021, 11:36:02
    KreonDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Böyle durumlar olabiliyor diye bir kaç arkadaşı uyarmak istedim sadece.. arkadaş düzgünce belirtseydi başımın üzerinde yeri olurdu orası ayrı. Acı acı bağırmak derken bunu bana mı söylüyorsun ?
    Geçmiş olsun. Biz farklı dünyaların insanıyız. İletişim kuramadık ikimizde birbirimizle :)
    kolay gelsin.
  • 09-09-2021, 11:37:20
    Geçmiş olsun. Biz farklı dünyaların insanıyız. İletişim kuramadık ikimizde birbirimizle
    kolay gelsin.

Güzel dostum sanırım konuyu tam detaylı anlatmadığım için siz sadece konu içeriğine odaklanıp cevapladınız benim hatam oldu bu konuda.. ben bu dolandırılma olayına arkadaşın tavırlarından yola çıktım orada da belirttim zaten..