• 21-01-2021, 02:54:49
    İzmir depremindeki gibi o kötü manzarayı görmek istemem
  • 21-01-2021, 02:54:57
  • 21-01-2021, 02:56:15
    F12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hiç bişey olmaz, insanları korkutarak frekans düşürme taktiği bunlar... çok derin konular... forum açık kalırsa 50 sene sonra gelecek nesil okur msjımı...
    Ben böyle düşüncelere katılmıyorum hocam. Koronavirüs için de panik yaratma projesi diye komplo teorisi kasılıyor ama ölen canlar yitip gittiğiyle kalıyor. Yanı başımda eş dost birçok kişi hayatını kaybetti yani koronavirüs gerçek. Bence bu beklenen büyük İstanbul depremi de aynı şekilde gerçek.
  • 21-01-2021, 02:56:57
    klasweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biz akıllanmadıktan sonra daha çook yoruluruz.
    Valla hocam o kadar şey yaşamamıza rağmen hala 1 kişi çıkıp iyi bişey yapalım demiyor. Bizi kendi halimize bıraktılar ölen ölür yaşayan yaşayan mantığı ile ilerliyoruz. Çok kötüye gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.
  • 21-01-2021, 02:58:16
    F12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hiç bişey olmaz, insanları korkutarak frekans düşürme taktiği bunlar... çok derin konular... forum açık kalırsa 50 sene sonra gelecek nesil okur msjımı...

tıpkı kovid yalanı gibi...
    Düşündüm de gerek yok muhatap olmaya.
  • 21-01-2021, 02:59:15
    Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben böyle düşüncelere katılmıyorum hocam. Koronavirüs için de panik yaratma projesi diye komplo teorisi kasılıyor ama ölen canlar yitip gittiğiyle kalıyor. Yanı başımda eş dost birçok kişi hayatını kaybetti yani koronavirüs gerçek. Bence bu beklenen büyük İstanbul depremi de aynı şekilde gerçek.
    yitip giden canların vebalini asla ödeyemeyecekler, insanlara kortizon vererek öldürüyorlar, evinde ölen kovid hastası bildiğiniz var mı? tüm hastalara tek tip ilaç veriyorlar, akıl işi mi? çok büyük küresel oyunların içinde piyoncuk uz... hatta zavallıyız.
  • 21-01-2021, 03:00:21
    Nuri_boz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla hocam o kadar şey yaşamamıza rağmen hala 1 kişi çıkıp iyi bişey yapalım demiyor. Bizi kendi halimize bıraktılar ölen ölür yaşayan yaşayan mantığı ile ilerliyoruz. Çok kötüye gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.
    Hocam acil toplanma yerleri bile yok maalesef kaderimize razı geleceğiz gibi bir şey bu hayatta kalan kalır mantığı. O gecekondulardan bahsetmek bile istemiyorum çok zor durum.

Hoş ben de kocaelideyim burada da olabilir, neyse ki oturduğum yer biraz dağlık altıda beton diğer yerlere göre daha iyi konumdayım.
  • 21-01-2021, 03:00:43
    Nuri_boz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah için bi önümüzdeki 5-6 yıl bişey yaşamayalım vallaha yorulduk
    Öteki taraf;

https://youtu.be/GI_03A87mVo
  • 21-01-2021, 03:01:29
    İstanbul'dan taşınma imkanınız varsa taşının. Kılınıza zarar gelmese bile o psikoloji adamı bitirir. Taşınmaktan başka çözüm yok gibi duruyor.