• 20-01-2021, 11:08:37
    Yoğun ve nöbeti olan bir meslek olduğu için soruyorum,çevresinde tanıdığı ya da kendisi hemşireyle evli olan tecrübelerini aktarabilir mi ?

Konuyu saptıran kişiler oluyor,onların terbiyesizliklerine veriyorum,TÜRKİYE ZATEN ONU KONUŞMA BUNU KONUŞMA DİYE DİYE BU HALDE

İNSANLAR ZATEN KRİTERLERE ÖNEM VERMEDİKLERİ İÇİN BU GÜZEL ŞU GÜZEL BU YAKIŞIKLI DİYE DİYE BOŞANMALAR ŞU AN TÜRKİYEDE ZİRVEYE ÇIKTI.

BİR FORUMDA GÖRDÜĞÜM MESAJI AYNEN PAYLAŞIYORUM

'' Ben öğretmenim

Eşim hemşire

Zor bir evlilik jer yönüyle

Ayakta tutmaya çalışıyorum

Ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

Ona da yazık ettim kendime de

Bana dua edin

Saygılar ''
  • 20-01-2021, 11:10:16
    Seviyorsan yaşı, boyu, kilosu gereksiz sayıdır ve mesleği önemsizdir. Buna sen karar vereceksin.
  • 20-01-2021, 11:10:26
    Evlenilir ya da evlenilmez dememize göre mi karar vereceksiniz

Konu baya kötü
  • 20-01-2021, 11:10:29
    Evlenin hocam r10 olarak düğününüze gelelim. Platform başka olsaydı bu kadar kibar olmazdım bilginzi olsun.
  • 20-01-2021, 11:10:30
    niye evlenilmesin mesleğinden dolayı böyle ayrım yapılır mı hiç. Sevdikten sonra gerisi boş
  • 20-01-2021, 11:10:32
    ne dememizi bekliyorsun hocam ben kullandım memnunum mu😃
    sevdiğin insanla evlenirsin evlilik bu. karakterine, yaşam biçimine, huyuna suyuna bakarak sana uygunsa evlenirsin meslek ne alaka
  • 20-01-2021, 11:11:02
    bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam ayb oluyor ama , az önce evlenilir mi diye soruyordunuz şimdi hemşireyle evlenilir mi diye. Manyak mısınız arkadaşım. Seviyorsun evlen sevmiyorsan yol ver. Saçma Sapan şeylere forumu alet etmeyin.
    Sana mı sorucam sen kimsin ki ne konusu açıcağıma karar veriyorsun :@
  • 20-01-2021, 11:11:07
    Hayırdır hocam 🤨
  • 20-01-2021, 11:11:19
    🤖 AI Developer
    Eşi olacak kişiyi mesleğine, güzelliğine, özrüne vs. göre seçecek birisiyle hayatta evlenmezdim.

Rabbim yardımcısı olsun.

NOT: Burası Web Master platformu ve saçma sapan konular açıyorsunuz. Sonra millet linç atınca size yorumda yok 1 aylık üyesin falan diyorsunuz. Eee, 15 yıllık üyelerde gelsin size daha 9 aylık desin. Bu kadar düşüncesiz bir kafada olursanız dünya çapında girişimci olmayı vs. boşverin bence. Elbette akıl alabilirsiniz fakat bu akıl sizin evliliğiniz hakkında olmamalı.