Yoğun ve nöbeti olan bir meslek olduğu için soruyorum,çevresinde tanıdığı ya da kendisi hemşireyle evli olan tecrübelerini aktarabilir mi ?
Konuyu saptıran kişiler oluyor,onların terbiyesizliklerine veriyorum,TÜRKİYE ZATEN ONU KONUŞMA BUNU KONUŞMA DİYE DİYE BU HALDE
İNSANLAR ZATEN KRİTERLERE ÖNEM VERMEDİKLERİ İÇİN BU GÜZEL ŞU GÜZEL BU YAKIŞIKLI DİYE DİYE BOŞANMALAR ŞU AN TÜRKİYEDE ZİRVEYE ÇIKTI.
BİR FORUMDA GÖRDÜĞÜM MESAJI AYNEN PAYLAŞIYORUM
'' Ben öğretmenim
Eşim hemşire
Zor bir evlilik jer yönüyle
Ayakta tutmaya çalışıyorum
Ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Ona da yazık ettim kendime de
Bana dua edin
Saygılar ''
Hemşire ile evlenilir mi ?
82
●4.578
- 20-01-2021, 11:11:02Sana mı sorucam sen kimsin ki ne konusu açıcağıma karar veriyorsun :@bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-01-2021, 11:11:19Eşi olacak kişiyi mesleğine, güzelliğine, özrüne vs. göre seçecek birisiyle hayatta evlenmezdim.
Rabbim yardımcısı olsun.
NOT: Burası Web Master platformu ve saçma sapan konular açıyorsunuz. Sonra millet linç atınca size yorumda yok 1 aylık üyesin falan diyorsunuz. Eee, 15 yıllık üyelerde gelsin size daha 9 aylık desin. Bu kadar düşüncesiz bir kafada olursanız dünya çapında girişimci olmayı vs. boşverin bence. Elbette akıl alabilirsiniz fakat bu akıl sizin evliliğiniz hakkında olmamalı.