• 08-01-2021, 11:23:41
    YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ekmeğin maliyeti 45 kuruş, halk ekmeğinde 75kuruş satışı.
    Ekmek başı kar 30Kuruş.
    1 günde 1 mobil araç ile günlük kaç ekmek satılarak kar yapılabilirki? 1 mobil araç bir günde kaç ekmek satabilecek?
    Benim düşüncem max 2bin ekmek. Oda 600Tl kar demek.
    1 araç 1 günde 150-200Tl yakar.
    kaldı 400Tl, 1 şoför birde ekmekleri satacak kişi desek 2 kişi çalışılır. bunların aylık gideri 5000*2= 10.000Tl bölelim 30a 300Tl
    Kalan 100Tl. Arabanın yıllık sigorta,kasto,vize,bakımı,lastikleri bu günlük 100Tl ilemi sağlanıcak
    Bence araç başı zarar demek.
    Halkın boğazına girenden zarar olmaz, başka yerlere bakacaksın zarar görmek için.
  • 08-01-2021, 11:25:21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    eHNeRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar komik duruma düsüyorsunuz boyle haberler ile hersey böylemi guzel olacak ?
    Birde bunu böbürlene böbürlene anlatiyorsunuz şakamısınız ?
    40 tane Halk ekmegi bufesi açmayı hizmet mi sayıyorsunuz ?

( Bu sekilde haberi diğer taraf yapsaydi ne yalakaligi kalirdi, ne menfaatciligi kalirdi )
    hak veriyorum size. esnafa siftah parası diye 50 kuruş ve bereket duası dağıtanlar da, askıda ekmek kampanyalarını başlatanlarda da aynı zihniyet var bence. Makarna mı? Onu saymıyorum bile çünkü kronikleşmiş
  • 08-01-2021, 11:32:07
    eHNeRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar komik duruma düsüyorsunuz boyle haberler ile hersey böylemi guzel olacak ?
    Birde bunu böbürlene böbürlene anlatiyorsunuz şakamısınız ?
    40 tane Halk ekmegi bufesi açmayı hizmet mi sayıyorsunuz ?

( Bu sekilde haberi diğer taraf yapsaydi ne yalakaligi kalirdi, ne menfaatciligi kalirdi )
    Sebze tanzim yerleri acarak milleti dusurdukleri rezillik niye hizmet sayilmisti.Orada da ayni sey soylemis miydiniz? Sorun su burada yapilan hizmet soyleniyor karsi tarafta yapilmayan hizmet yapilmis gibi soyleniyor
  • 08-01-2021, 11:34:38
    38 ilçe var istanbulda mahallelere girmiyorum bile.
    adet az ama olsun daha gelişir umarım
  • 08-01-2021, 11:47:51
    elfiza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tevfik Göksu'yu bir hafta önce İBB rezil etmiş miş Adam İBB'yi her gün rezil ediyor ona ne diyeceksiniz?

Ha bu arada, kime göre, neye göre dürüst? İmamoğlu kadar ikiyüzlü bir siyasetçi var mı?

forumda bildiğim kadarı ile siyaset yasak. bu cevabınız moderatörlere iletilecektir
  • 08-01-2021, 11:54:13
    Bazı arkadaşlar hala particilik yapıyor yazık Devran döner koruyun koruduğunuz kadar
  • 08-01-2021, 12:04:22
    hala partizanlık yapıyorsunuz, halkın parasını çalmayıp halkı zamlarla öldürmeyen, halka ucuz veya bedava hizmetler verebilen kim var ise başımızın tacıdır. Bu işin partisi olmaz, belediye ekmekten zarar eder başka şeyden kazanır ama o ekmeği halka ulaştırmak için çabalar. Asıl soru şu bu işe neden karşı geliniyor buna cevap veremiyor partizancı arkadaşlar, alışmışlar reisleri elini indir der ise indiriyorlar kaldır der ise kaldırıyorlar
  • 08-01-2021, 12:09:09
    Bi kerede halkın yanında olun, halk düşmanlığı ile birşey kazanılmaz
  • 08-01-2021, 12:12:04
    YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben burada herhangi bi parti kullanmadım ekmekçi değilim internete yazdığımda 45 kuruş olduğunu gördüm, dediğiniz gibi 2018deymiş o zaman şuan %100 zam dediğinize göre 90Kuruş olmuştur peki bunlar nasıl 75 kuruşa satıyorlar. At gözllüğünü çıkarmak size düşüyor bu durumda.
    Kimi firmaların silinen milyarlarca lira vergi borçlarını yada alım garantili külliyen zarar ihaleleri irdelemeyip, alt-orta düzey İstanbulluya uygun fiyata kaliteli ekmek götürecek mobil araçların maliyetini hesaplayarak kar-zarar durumu çıkarmanız bence pek vicdani değil.