Sosyal medya reklam yasağı gerçekten yarın gece başlayacak mı?
9
●343
- 06-01-2021, 21:12:21Merhaba arkadaşlar; bugünler sık sık görüyorsunuzdur sosyal medya platformlarına verilen 30 günlük ceza bitmek üzere, 3 aylık reklam yasağı başlıyor şeklinde. Buna göre sanırım yarın gece itibariyle facebook, instagram, twitter, tiktok gibi ülkemizde temsilcisi olmayan platformlara reklam verilemeyecek. Bir çok kişi bu platformlar üzerinden ekmeğini kazanıyor. Deneyimli kişilerin bu süreci nasıl gördüklerini merak ediyorum. Gerçekten bu olacak mı sizce? Bizim de küçük bir instagram butiğimiz var. Nasıl ilerlemek gerek diye kara kara düşünüyoruz.
- 06-01-2021, 21:13:22Hocam imzamdaki konuyu inceleyin isterseniz. Faydası olacağını düşünüyorum
- 06-01-2021, 21:14:21Ne alaka adam soru soruyor siz satış derdindesiniz..emirhanokr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-01-2021, 21:18:51Çok teşekkürler hocam. Galiba süreç 18 Ocak da başlayacak. r10 instagram sayfasında gördüm şimdi. Trendyol'a kaymayı düşündük ama komisyonlar, kargo sorunları canımızı sıkıyor. Dürüstçe işimizi yapıyorduk. Açıkçası sponsor girmeden öne çıkmak zor. Çekilişlere sıcak bakmıyorum. Zira amacımız takipçi değil ürünlerimizle ilgilenen hedef kitleye ulaşmak. İşin içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum.McLamore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-01-2021, 21:20:49harbiden inceledim ne alaka hala anlamadımemirhanokr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-01-2021, 21:49:35Üyeliği durdurulduSosyal Medyaya atıp tutuyorsunuz ama Darbe gecesi Sosyal Medya sayesinde başarılı olduk. Sosyal medyada cehalet varsa, öğretici şeyler de var. Cehalet sadece sosyal medyada değil, yaşantımızda da var.