• 31-12-2020, 03:53:55
    Adnan Polat: Galatasaray'a şike yapmadığı konusunda kefil olamam.
    Ümit Özat: Konuşursam şampiyonluk el değiştirir.
    Stangaciu: Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi yenmemiz için 2 milyon pirim aldık.
  • 31-12-2020, 03:57:15
    ''Fetö terör örgütü bittikten sonra, kim ne kadar kupa almış, kim alamamış ya da kim kümeye oynamış varsınlar araştırsınlar.'' Böylelikle karanlıklar aydınlanır...
  • 31-12-2020, 03:58:31
    Öyle güzel bir post ki 1 Ocak yerine 1 Nisan a gireceğimi düşündüm yarın.
  • 31-12-2020, 04:11:07
    Vianim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şikeci kuşlar fetö bittikten sonra senelerdir şampiyon olamadıkça akıl sağlıklarını da yitirmişler

https://www.youtube.com/watch?v=P69TodoHWqc
  • 31-12-2020, 04:12:00
    Ötekisini berisini bilemem. Tek bildiğim bir gerçek var. O da Fenerbahçe yüzünden futboldan soğumuş olmamdır. Hatta o kadar soğudum ki, milli maçları bile artık izlemiyorum. O derece futboldan iğrenmemi sağladı Fenerbahçe. Bana faydası ise iddaayı bıraktım.
  • 31-12-2020, 04:40:05
    türk futbolunu spor olarak değil tiyatro olarak görürseniz zevk alırsınız. VAR bile doğru karar vermiyor. iktidar yanlısı belediyeler yükselir. ya arkadaş 3. havalimanı istanbula yapılıyor ama rizespora sponsor oluyor. limak holding bitlisli ama yine rizeye sponsor.
  • 31-12-2020, 06:47:19
    CanDostu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ötekisini berisini bilemem. Tek bildiğim bir gerçek var. O da Fenerbahçe yüzünden futboldan soğumuş olmamdır. Hatta o kadar soğudum ki, milli maçları bile artık izlemiyorum. O derece futboldan iğrenmemi sağladı Fenerbahçe. Bana faydası ise iddaayı bıraktım.
    +1 bende öyle gerçekten milli maçlar dahil futbol tamamen bitti soğuttular
  • 31-12-2020, 09:18:15
    mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    türk futbolunu spor olarak değil tiyatro olarak görürseniz zevk alırsınız. VAR bile doğru karar vermiyor. iktidar yanlısı belediyeler yükselir. ya arkadaş 3. havalimanı istanbula yapılıyor ama rizespora sponsor oluyor. limak holding bitlisli ama yine rizeye sponsor.
    Mevcut durum daha net nasıl anlatılabilirdi? bilemedim 👍