ReadKey adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
TOGG | 27.12.2020 saat 11'i Bekleyin
29
●1.784
- 26-12-2020, 19:05:20Daha adamın ne dediğini anlamaktan aciz kalmışsınız. Yurtdışından ne idüğü belirsiz, nereden kazanıldığı belli olmayan hatta kara para bile olan parayı ülkeye getiriyorsun ve kimse bir şey demiyor hiç bir ceza felanda almıyorsun ülkede aklanmış oluyor. Ekmekten, bebek bezinden bile kdv alan iktidar neden bu ne idüğü belirsiz paradan doğru düzgün vergi almıyor onu diyor adam. Konuşmanın bir kısmını alıp akıllarınca dalga geçip üstünü örtmeye çalışıyorlar.emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-12-2020, 19:07:531.Almanya'da kimsenin aldığını zannetmiyorum.birkan2096 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. Adam üretmiş, ürettiği ürünün yansıması ülkesinde görmüş. Sen de daha araba çıkmadan karşısın.
3. Buyrun Almanya'da yaşayanların durumu.
https://fb.watch/2sfEySp3AM/ - 26-12-2020, 19:08:34Konuda haklılık payınız olabilir/olmayabilir fakat bahsettiğiniz şahısın kaale alınacak bir yanı yok malesef.ozanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-12-2020, 19:09:14Sizin gibi hala anlamayan AHABER haberi izleyen kişilere güzelce anlatayım. Konuşmanın tamamını dinleseniz zaten benimde anlatama gerek yok ama olsun.emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hükümet ne dedi? "Yurtdışından para getir, sormayacağıma vergide almayacağım" dedi. Bir insan yurtdışında neden para tutar?
Ya kara paradır ya uyuşturucu parasıdır. (Çok azı helal kazançtır.) "Bunlardan vergi neden alınmıyor" diyor Kılıçdaroğlu. İşçiden bile vergi alınırken bunlardan neden elini kolunu sollaya sallaya parayı getirebiliyor diyor.
Sizde Ahaber izleyince bu tür şeyleri görmüyorsunuz tabi. Umarım anlamışsınızdır. - 26-12-2020, 19:12:58Arabalar üst lig için üretiliyor. Aklı olan anlar . Parası olanlar alacak yani dışarı satılma amaçlı var. Bırakında ülke kazanson gerektiği kadar fabrika açılsın alım gücü artar . Bunu gidipet 2400 tl kazananlar alamayacak demeyin. Her şey yeri zamanında düzeli. Büyük devletler sanki hemen şahlandılar. Hepsinin bir süreci var. (Benim anlamadığım herkes her şeye karşı, ya fabrika açılmasa niye açılmadı. Açılsa işte şöyle böyle. )
orada çalışanlar para kazanıyor bunu böyle de düşünebilirsiniz. - 26-12-2020, 19:25:21Hocam kesin yaşanıyordur bunlargeceyolcusu2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaynağıda baya güzelmiş,
autoscout24
bu siteyi incelemenizi tavsiye ederim.
Aynı zamanda belirtmek isterim ki almancıların buradan 5 kuruş parasız gidip te kral gibi yaşam sürdüğünü, Milyonlarda kanıt atabilirim bu konuyla ilgili,
Ben üretime karşı değilim keşke üretilse de ülkemiz için bir gelir olsa,
En son uçak üretiyorduk, onundamı fabrikası hazır edilemedi ?
Umarım üretilirde bizim için 2. bir skandala imza atılmış olunmaz 2. dedim ama kaçıncı 2. ?
Bende sizin izlemeniz için bir video bırakıyorum, gerçekleri kısa süre içerisinde görmeniz dileğiyle iyi forumlar dilerim.
https://twitter.com/gzekig/status/1339927727193899009 - 26-12-2020, 19:28:00Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Böyle topluma böyle zamalama, bizi yönetenlere kızmıyorum, topluma kızıyorum, millet neyki vekili başkanı ne olsun. (NASILSIN ÖYLE YÖNETİLİRSİN) ,millet olarak az çalışır, çok reklam ederiz, okumayız, düşünmeyiz, tembelliğimizi görmeyiz, hep büyükleniriz. Bize az bile bu yapılanlar. Elektrikli arabanın gündem oluşturmasından şikayetçi değiliz ama afedersiniz donsuz gezip, malbora içerek hava atmaya benziyor bu olay
), öncelikli konularımızı konuşsak halletsek, sonra buralara gelsek.
Bir köşe yazısında şöyle diyordu; biz savan'da (tropikal yağmur ormanı) kıçı çıplak bırakıldık ve etrafımız alfa maymunlar dolu.
Dip Not: elektrikli arabayı yavrı vatan kıbrısta yapmıştı demekki çok zor bir şey değil