• 21-12-2020, 13:34:02
    Kurumsal PLUS
    Aslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Foruma girenlerin ateşleride ölçülmeli bence
    Jiyanolawo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rokito'ya tıklayınca çubuk çıksın suruntu alsın
    Goodestmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kesinlikle , maske de takmamız gerekiyor.
    uguronlerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güvenlik açısından korona testimizin durumunu pdf olarak da atmamız gerekir bence
    HiyonBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sonucu pozitif olan HES kodu satılır
    Sevgili Arkadaşlar Maxigeyik konusu olarak açmadım sadece Son zamanda yaşadım olaydan dolayı böyle bir çözüm geldi konu farklı yerlere gitmesin lütfen. Sizlerinde Farklı görüşleri fikirleri var ise paylaşırsanız sevinirim
  • 21-12-2020, 13:34:18
    Linçet Başlıyor Bence Güzel Bir Fİkir Geliştirilebilir
  • 21-12-2020, 13:34:21
    Dalga geçilmiş ama mantıklı bir fikir.
  • 21-12-2020, 13:34:33
    Pampuli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    karsı taraftan hes kodu alarak sorguluyabılırsın sen kendın bunu r10 yapması gerekmez bence
    +1 diyorum
  • 21-12-2020, 13:35:01
  • 21-12-2020, 13:35:26
    Kurumsal PLUS
    yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dalga geçmişsiniz de ticarette aynısı başınıza gelse şikayet konularına boğarsınız ortalığı; neden olmasın ki hes kodu?
    Teşekkürler dostum

Pampuli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    karsı taraftan hes kodu alarak sorguluyabılırsın sen kendın bunu r10 yapması gerekmez bence
    Saol Hocam güzel bir alternatif misal
  • 21-12-2020, 13:35:42
    GOOGLE PARTNER AJANS ✅
    mgtdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sevgili Arkadaşlar Maxigeyik konusu olarak açmadım sadece Son zamanda yaşadım olaydan dolayı böyle bir çözüm geldi konu farklı yerlere gitmesin lütfen. Sizlerinde Farklı görüşleri fikirleri var ise paylaşırsanız sevinirim
    Hocam çözüm olacağını sanmıyorum. Ticaret yaptığınız kişi ile alakalı bir durum bu. Covid olmayıp işi teslim etmeyen de var , covid olup işi hızlı bir şekilde teslim eden de. Ama iş verildikten sonra durum ağırlaşırsa bu olağanüstü bir durum ve karşınızdaki kişiye de haliyle hocam siz hasta olmuşsunuz iade yapın diyebilir misiniz
  • 21-12-2020, 13:35:48
    Birçok arkadaş dalga geçmiş, diyecek bir sözümüz yok kendilerine. Konuyu açan arkadaş bir mağduriyetten bahsetmiş. Bu konuda bence birşeyler yapılabilir. Korona dönemi daha uzun sürecek çünkü.
  • 21-12-2020, 13:36:52
    Kurumsal PLUS
    wam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    salak saçma konu açmaktan vazgeçin artık
    Konuşmalarına dikkat et hocam. Sadece bir fikir verildi.