• 22-07-2020, 01:00:29
    Neyse

Ben gördüğünüz çalışma için hem teşekkür etmek @CeBoSoft;

hem de yorumlarınızı almak istediğimden konu açıyorum..

Tikla Takas360 İzle
  • 22-07-2020, 01:03:16
    Üyeliği durduruldu
    Hocam başarılar dilerim
  • 22-07-2020, 01:04:39
    Hocam şikayet nedir bilmiyorum ama inan destek olacağım varsa da kaçtı. Yapılan iş ne kadar iyi kaliteli veya hayırlı olsa da bu kadar insanın gözüne gözüne sokulmaz. Taksim meydanda her saniye önüme çıkan insanlar gibi oldu sanki.

Allah tamamına erdirsin.
  • 22-07-2020, 01:05:27
    ​​​​​​​​hocam birazcık kalitemi düşük sanki
  • 22-07-2020, 01:05:50
    Üyeliği durduruldu
    Hayırlı olsun ancak çok amatörce görünüyor. Şahsen ben bu tarz bir pr ile karşıma gelen sitelere girmemeyi tercih ederim. Ayrıca bir eleştiri daha yapayım, aynı şey için çok fazla konu açıyorsunuz ve kayda değer bir gelişim yok. Bir tane konu açıp o konu üzerinden tüm duyuruları yapmanız forum kuralları gereği daha uygun olur, böylece sizi şikayet etmezler.
  • 22-07-2020, 01:06:42
    Forumda yapıcı eleştiri yapmayan arkadaşlar ne yazıkki mevcut. Video gayet sevimli ve ne yapmak istediğiniz anlaşılıyor. Videoyu kısa tutarakta bence doğru bir karar vermişsiniz. Artık insanlar uzun anlatımlı yazı/tanıtım videolarına bakmıyorlar.
    Ek olarak: Yapıcı eleştiri, yani şunun yerine bu yapılabilir gibi eleştiriler bence her daim olmalı ki gözden kaçanlar varsa düzeltilsin. Ama ben de imzamda da belirttiğim gibi yerici eleştiriye karşıyım.
    Hayırlı olsun
  • 22-07-2020, 01:11:57
    Thecrack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forumda yapıcı eleştiri yapmayan arkadaşlar ne yazıkki mevcut. Video gayet sevimli ve ne yapmak istediğiniz anlaşılıyor. Videoyu kısa tutarakta bence doğru bir karar vermişsiniz. Artık insanlar uzun anlatımlı yazı/tanıtım videolarına bakmıyorlar.
    Ek olarak: Yapıcı eleştiri, yani şunun yerine bu yapılabilir gibi eleştiriler bence her daim olmalı ki gözden kaçanlar varsa düzeltilsin. Ama ben de imzamda da belirttiğim gibi yerici eleştiriye karşıyım.
    Hayırlı olsun
    Kurban olurum Eleştirene hocam Ve teşekkürler
    Eleştiriyi Laf Sokmak sanan TV Programları yüzünden hep bu yaşadıklarımız biliyorum
  • 22-07-2020, 01:12:00
    Seslendirme şart
  • 22-07-2020, 01:12:55
    hocam artık açın şu siteyi de bakalım nasıl olmuş 1 yıldır reklam yapıyorsunuz