200$ Kredili Hesap 100₺ (anlık olarak oluşturulur, stok'da bulunmaz)
Kullandıkça Öde Hesap yok₺ (anlık olarak oluşturulur,stok'da bulunmaz, yükseltilmiş hesap değildir direkt kullandıkça öde olarak oluşturulmuştur.)
3 Gün veya daha fazla,VDS ile bekletilmiş (200$ Kredili veya Kullandıça Öde) hesap yok₺ (3 günlük hesap için yok₺ daha sonrasında her 1 gün için 50₺ fiyat artışı uygulanır)
NOT: bekletilmiş hesap alıcak arkadaşlar,bana whatsapp üzerinden veya özelden iletişime geçerek, kaç adet hesap alacağının bilgisini ve şu kadar gün beklemiş hesap alıcam diye bildirirlerse daha iyi yardımcı olurum, bekletilmiş hesapları ihtiyaç halinde açıp bekletiyorum stok'da bulundurmuyorum.

Not: satın aldıktan ve hesap durumu kontrol edilkdikten sonra, devre dışı kalma durumunda alıcı sorumludur. garanti,iade,telafi gibi durumlar söz konusu değildir.Kullandıkça Öde Hesap yok₺ (anlık olarak oluşturulur,stok'da bulunmaz, yükseltilmiş hesap değildir direkt kullandıkça öde olarak oluşturulmuştur.)
3 Gün veya daha fazla,VDS ile bekletilmiş (200$ Kredili veya Kullandıça Öde) hesap yok₺ (3 günlük hesap için yok₺ daha sonrasında her 1 gün için 50₺ fiyat artışı uygulanır)
NOT: bekletilmiş hesap alıcak arkadaşlar,bana whatsapp üzerinden veya özelden iletişime geçerek, kaç adet hesap alacağının bilgisini ve şu kadar gün beklemiş hesap alıcam diye bildirirlerse daha iyi yardımcı olurum, bekletilmiş hesapları ihtiyaç halinde açıp bekletiyorum stok'da bulundurmuyorum.

Hesap Seçenekleri: Pay As You Go - Free Trial
Ödeme: EnPara-Papara
Stok: (Sınırsız)