• 04-04-2020, 23:01:05
    Platin üye
    Bu satış kapanmıştır. Yeni satış konusu ilerleyen gğünlerde açılacaktır.
  • 08-05-2020, 21:46:34
    Platin üye
    Yasal güncellemelerle birlikte satışlarımız yeniden başlamıştır.
  • 08-05-2020, 23:20:51
    Selamlar hocam kalınlığı nasıl acaba ? birde yanlış anlamayın lütfen merdiven altı üretim değil deilmi ? malum orada burada "yalayıp" yapıştıranlar felan görüyoruz
    hayırlı satışlar
  • 09-05-2020, 01:00:02
    ErkanEkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamlar hocam kalınlığı nasıl acaba ? birde yanlış anlamayın lütfen merdiven altı üretim değil deilmi ? malum orada burada "yalayıp" yapıştıranlar felan görüyoruz
    hayırlı satışlar
    Herkesin merak ettiği konu bence de
  • 09-05-2020, 04:22:03
    Platin üye
    ErkanEkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayırlı satışlar
    Ultrasonic Dikişli ürünler elle yapılamaz hocam. Tam Otomatik Makine olması lazım. Örnek bir makine videosu bırakayım. Firmanın üretim alanı UTS KAYIT işlemleri için Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Kafasına göre belge vermiyor bakanlık. Sırf bu işlem için Sorumlu Müdür ve Sorumlu Danışmanlık eğitim ve sınavları bile var. Kafana göre personel bile alamıyorsunuz
    Firmanın üretim alanı ile alakalı bir video hazırlayacağız. Onu da hazırlayınca konuya eklerim. Şuan yoğun bir üretim süreci olduğu için pek giremiyorum üretim alanına.
    Kalınlık noktasında da bir incelme videosu gelecek. Ama çok kalın ve rahatsız edici değil.

Ek olarak şuan Sakarya'daki üretim ve çalışma sahaları için düzenli alım yapan BMC, Kolin İnşaat, OBA Makarna gibi birçok kurumsal müşterimiz de mevcut.

https://www.youtube.com/watch?v=pK_tquYwOLk

Phlegm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herkesin merak ettiği konu bence de
    Size de bilgi vermiş oldum bir anlamda.

Satış günceldir.

ASUS_Z01RD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 14-05-2020, 03:57:43
    Platin üye
    Satışlarımız Günceldir.
  • 21-05-2020, 20:06:28
    20 kutu alıyorum n11 üzerinden size bilgilerimi burdan göndersem kargolamayı hızlı yaparmısınız ?
  • 22-05-2020, 20:56:32
    Platin üye
    AdRoi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    20 kutu alıyorum n11 üzerinden size bilgilerimi burdan göndersem kargolamayı hızlı yaparmısınız ?
    Hocam yarın kargolar yarım gün çalışıyor. Kargo kotalarından dolayı çıkma ihtimalimiz zor. Bayram sonunda çıkacakmışız gibi düşünürseniz daha sağlıklı olur. Çünkü genelde verilen ürünleri ertesi gün çıkıyor Yurtiçi Kargo şu ara. Diğerleri komple patlamnış durumdalar. Mesajınızı yeni gördüm keşke dün PM atsaydınız. Sabah çıkış yapardık.
  • 23-06-2020, 19:54:18
    Platin üye
    Satışlarımız devam etmektedir.