• 04-01-2020, 16:40:08
    konu silinmiştir
  • 04-01-2020, 16:43:32
    Güzel bir şey çıkacak gibi duruyor ortaya umarım ilk versiyondaki hatalara düşmezler.
  • 04-01-2020, 16:44:33
    Siteleri neresi hocam?
    Eski kullanıcılar bu hizmetten yararlanacak mı acaba
    O kadar kişi ulaşamadı...
  • 04-01-2020, 16:47:25
    YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel bir şey çıkacak gibi duruyor ortaya umarım ilk versiyondaki hatalara düşmezler.
    inşAllah düşmezler. en azından güvenmek istiyorum

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Siteleri neresi hocam?
    Eski kullanıcılar bu hizmetten yararlanacak mı acaba
    O kadar kişi ulaşamadı...
    orasını bilemem hocam kendileri bilgi verir bu konuyla ilgili.

sonkod.com

@sosyaladres;
  • 04-01-2020, 17:28:06
    🔥%100 WP Optimizasyon🔥
    agenc1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    selamlar. sonkod'un resmi sitesinde bir kaç gün önce sozluk.sonkod.com adresine girdiğimde böyle bir scripti gördüm. Admin paneline bile erişiliyordu, tam bitmemiş sanırım benim girdiğimi görünce kaldırdılar demoyu. İletişim kurmaya çalıştım, yakın zamanda sözlük v2'yi çıkaracaklarını söylediler. Laravel ve vue altyapısı kullanıyorlarmış zaten bi web sitesi değilde uygulama kullanıyormuşum gibi bir his vardı. kendi adıma; piyasaya geri dönecekleri için çok mutluyum. bence her kes bu işi onlardan iyi yapan olmadığının farkında. ilk scriptlerini hala kullanan sözlükler mevcuttur. bu da alabildiğim ekran görüntüleri ama bir çok fonksiyonu çalışmıyordu, sanırım daha tamamlanmamış;

@TahsinCetinkaya; hocam
    Bildigim kadarıyla forumdan banlılar, lakin güzel ve kullanışlı bir temaya scripte benziyor. önceki de güzel ve detaylıydı..
  • 04-01-2020, 18:12:26
    hadi hayırlısı . uzun zamandır sözlük scripti arıyordum umarım piyasaya çıktığında ihtiyacımı giderecek bir script olur.