• 17-12-2019, 18:50:57
    Durum : Satıcı
    Hesap Türü: Web AdSense (Bireysel )
    Hesap Tarihi: 21 Haziran 2016
    Pin: Pinli
    Ödeme Alındı mı : Hayır
    Adres onayı: TR adresi
    Onaylı Site Sayısı: X
    Telif/ İhlal sorunu yaşandı mı?: Hayır
    Kesinleşen Ücret:132,99 ₺
    Kesinleşmeyen Ücret: X
    Hesap için istenen fiyat : 400 ₺
    Mail ile mi devrilecek: Evet
    Ödeme Türü: ( Anlaşılır)

Ek notlar/detaylar:

Sitelerimi kapattığım icin yaklaşık 1 senedir kullanılmıyor boş boş duruyor. Şuanda adsense panelde kazanc miktarı ₺132,99. icerisindeki bakiye ile birlikte devir edilicektir.

Takasda yapılabilir 400TL degerinde seo paketi.
    200 TL degerinde makale 200TL degerinde Seo paketi.
    Şeklinde anlaşma sağlana bilir.

Saygılar iyi forumlar.
  • 20-12-2019, 13:15:56
    💎💎💎ADS Arbitraj💎💎💎
    Merhaba;
    İçerisinde domain yok sanırım. Özelden bilgi verir misiniz.
  • 20-12-2019, 15:59:32
    Özelde degilde buradan cevap vereyim aklında soru işareti kalan arkadaşlar icinde cevap olmuş olur.
    Adsense hesabını 3 sohbet sitem icin kullanmıştım siteleri sattım yaklaşık 1senedir hesap kullanılmıyor mail adresi ile birlikte veriyorum domainler bende degil. Domain olması şart degil eski hesapları istediginiz kadar site ekleyip kullana bilirsiniz. Hesap bilgilerini adres bilgilerini tel num vb hepsini güncellemeniz mümkün.Eski ve yeni hesap arasındaki farkları araştırınız. Saygılar
  • 20-12-2019, 18:02:59
    RahuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özelde degilde buradan cevap vereyim aklında soru işareti kalan arkadaşlar icinde cevap olmuş olur.
    Adsense hesabını 3 sohbet sitem icin kullanmıştım siteleri sattım yaklaşık 1senedir hesap kullanılmıyor mail adresi ile birlikte veriyorum domainler bende degil. Domain olması şart degil eski hesapları istediginiz kadar site ekleyip kullana bilirsiniz. Hesap bilgilerini adres bilgilerini tel num vb hepsini güncellemeniz mümkün.Eski ve yeni hesap arasındaki farkları araştırınız. Saygılar
    Merhaba.
    Bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Eski hesaplarda da artık domain eklediğiniz zaman onay sürecine giriyor ve onay almanız gerekmektdir. Ne kadar domain eklerseniz ekleyiniz onay sürecine tabi tutulacaktır.
  • 20-12-2019, 19:23:27
    Aydınlatma icin teşekkür ederim.
    Evet haklısınız eklediginiz domain politika sözleşmesini ihlal etmiyorsa ve reklamlara uygunsa sitenizde en gec 2hafta icerisinde reklam gösterimleri aktif oluyor. Bu panalden eklemiş oldugunuz tüm domainler icin gecerli
    Yeni adsense hesaplarında 1den fazla domain eklenmedigini sanıyordum, eklenmiş oldugunu siz ifade etmişsiniz zaten. İyi forumlar
  • 21-12-2019, 15:50:27
    Hesap Satın alınmıştır.
  • 21-12-2019, 18:39:43
    sagopa67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hesap Satın alınmıştır.
    Hayırlısı olsun.