• 11-11-2019, 20:01:03
    https://www.youtube.com/watch?v=sIKHOi8MMZ8

Selamlar ;

Yurt dışı gezilerimde tercih ettiğim, airbnb uygulaması 179 TL'lik indirimle konaklama sağlamaya başlamış.

Airbnb kısaca bahsetmek gerekirse, şirket-işletme olmadan kişilerin kendi evlerini sizlere kiraladıkları bir uygulama. Çok basit kullanıma sahip, konum seçip istenilen özelliklerde ki evleri arayıp kirayalayabiliyorsunuz.

Airbnb, arkadaşlarını davet etme koşulu ile davet edilen kişilere 179 TL indirim sağlamakta. Sizlere benden ücretsiz biçimde 179 TL veriyor.

Daha sonra kalmak istediğiniz yerden bir ev seçiyorsunuz, 3 gün 5 gün ne kadar kalacaksanız ayarlıyorsunuz. Daha sonra bu tutar otomatik olarak düşüyor toplam hesaptan ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.

Sanırım 200 küsür TL üstüne bu indirimi veriyor. Yani mesela günlük 110 TL kiralık bir yer buldunuz, 3 gün aldınız, 330 sonra bu tutardan indirim tutarı düşüp 150-160 kalıyor. Bazı evlerde temizlik ücreti vb var ama bu airbnb ile ilgili değil ev sahibi ekliyor. Yani 179 tl indirim yaptı ama başka masraf çıkıyor diye bakmayın, gerçekten tüm indirimi uyguluyor airbnb. Çok uygun evler çıkıyor denk getirirseniz resmen bedava gibi olur sizin için

Daha yeni deneyimlemek için bir arkadaşıma gönderdim ve kendisi uyguladı indirim toplam paradan düşmüş.

Referanssız link vermek zorunlu vereceğim, fakat referanssız üye olursanız 179TL indirimi alamazsınız haberiniz olsun

Daha sonra size ekstra indirimlerde veriyor, hem otellerden ucuz hemde bu indirimle bedava gibi fiyatlara konaklama yapabilirsiniz.

Referanssız : www.airbnb.com

Referanslı ve 179 TL indirimli : https://www.airbnb.com.tr/c/barisa317?currency=TRY

En azından referans ile üye olanlar veya airbnb indirimi kullananlar konuya yorum yazarsa , daha fazla kişi görür ve bu indirimden yararlanabilir.
  • 13-11-2019, 23:46:37
    179 TL indirim devam ediyorken kaçırmayın derim.

Bu arada bazı arkadaşlar mesaj attı. Belirli bir miktar harcamak gerekiyor mu diye, hayır tamamen ücretsiz benim davetimle referans olduğunuz için veriyor sistem. Bir harcama vb yapmanıza gerek yok.

Örnek vermiştim, 300 TL lik bir ev buldunuz diyelim, indirim otomatik düşüyor 150tl kalıyor hesap toplamı
  • 17-11-2019, 15:37:33
    Referans kodum geçerlidir 179 TL indirim devam ediyor. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, kalacağınız yeri ve tarihi seçtiğiniz an indirim sepette otomatik düşüyor.

15 kişiden fazla referans kodumla üye olunmuş, iki kişi ise içlerinden seyahat etmiş. Kendileri kim bilmiyorum tabii, bana bildirim geliyor. Deneyimlerini yazarlarsa süper olur
  • 17-11-2019, 15:51:28
    Ne zamandır hesap açayım diyordum, konuyu görünce sizin ref üzerinden açtım. Çok yakında rezervasyonsuz çıkışım yok, indirimi ne zaman kullanabilirim bilmiyorum ama en azından orada karşılıklı bir fayda olsun.

İşte ilk seyahatiniz için 179+₺!

250+₺ tutarındaki ilk ev rezervasyonunuzdan en az 130+₺ ve 165+₺ tutarındaki ilk deneyiminizden en az 49+₺ indirim kazanın. Kuponlar bugünden itibaren bir yıl boyunca geçerlidir.
  • 17-11-2019, 15:52:58
    Burada bazıları kendi evini kiraya vermiş İstanbul’da baktım mesela.
    Ev sahibi ile birlikte mi kalıyorsunuz?
    Yoksa ev sahibi belli gün için Evi size kiraya mı veriyor?
  • 17-11-2019, 20:36:02
    Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne zamandır hesap açayım diyordum, konuyu görünce sizin ref üzerinden açtım. Çok yakında rezervasyonsuz çıkışım yok, indirimi ne zaman kullanabilirim bilmiyorum ama en azından orada karşılıklı bir fayda olsun.

İşte ilk seyahatiniz için 179+₺!

250+₺ tutarındaki ilk ev rezervasyonunuzdan en az 130+₺ ve 165+₺ tutarındaki ilk deneyiminizden en az 49+₺ indirim kazanın. Kuponlar bugünden itibaren bir yıl boyunca geçerlidir.
    Bir daha ki sefere diyelim o zaman Ayrıca ince davranışınız için teşekkür ederim

Ben o bilgileri göremedim bu arada demek ki davet edilen kişiye gösteriyor. Bende görmüş oldum şimdi,
    250tl lik bir ev tuttunuz yada örnek veriyorum günlük 125 tl, iki gün ayırdınız 250 tl , 130 tl indirim yapıyor otomatik iki gün kalmaya 120 tl veriyorsunuz, 1 gün bedava gibi oluyor

ArmanHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Burada bazıları kendi evini kiraya vermiş İstanbul’da baktım mesela.
    Ev sahibi ile birlikte mi kalıyorsunuz?
    Yoksa ev sahibi belli gün için Evi size kiraya mı veriyor?
    Şöyle ki aslında kiralama sayfasında bunun bilgisi veriliyor.
    İsterseniz tüm ev olarak isterseniz de oda olarak arama filtresi yaparsanız orada çıkar.

Beğendiğiniz bir ev var, oraya girince tüm ev yazar veya oda yazar zaten kişide o sayfada ayrıca bilgi vermiştir. Ben kendim hep direk ev tutuyorum oda olanlar daha ucuz oluyor ama deneyimlemedim daha önce.

Ayrıca kiralamadan önce ev sahibine mesaj atıp aklınızda ki soruyu o kişiyede sorabiliyorsunuz.

Yani hem oda kiralama hem ev kiralama hem otel, hatta etkinlik/restoran/macera rezervasyonları gibi şeyler bile airbnb de mevcut
  • 18-11-2019, 20:46:57
    İs seyahatleri olanlar icin sadece yurt ici degil yurt disinda da airbnb Turkiye den cok daha fazla kullaniliyor, indirim yurt disi icinde gecerlidir