• 28-07-2019, 10:31:17
    Merhaba;

Uygulama Lisanslı olduğu için tek KİŞİYE SATILACAKTIR.

Link: https://play.google.com/store/apps/d...tware.namazapp

Uygulama üzerinde çok çalışıldı. Uygulama üzerinde yaptığımız bazı değişikler aşağıda bir kaç madde ile özetlemek isterim. Bu sayede uygulama daha kullanışlı hale getirildi.

İstenilen ücret 1.200 TL

- Şehir bulma özelliği bazı telefonlarda uygulamadan atıyordu, Bunun yerine manüel şehir bulma seçeneği eklendi bu sayede kişinin konum özelliği kapalı olsa bile manüel şehir seçip şehrinin namaz vakitlerini ekranına ekleyebilecek.

- Aşağıdaki görselde olduğu gibi firebase sistemi ile kişilere namaz vakti öncesi otomatik bildirim gönderme özelliği eklendi.

- Zikir Matikte yeni butonuna tıklandığında uygulamadan atıyordu. Sorun giderildi.

- Buglar fixlendi.

- Kıble Yönü hatalıydı sorun giderildi.

- UYGULAMANIN ÇOK FALA ÖZELLİKLERİ BULUNMAKTADIR BU ÖZELLİKLERİNİ GÖSTERİR BİR KAÇ RESİM AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

Günceldir
  • 30-07-2019, 23:20:21
    Günceldir
  • 02-08-2019, 10:46:02
    Pm gönderdim.
  • 02-08-2019, 11:24:25
    Üyeliği durduruldu
    Uygulama linki alabilir miyim. ilerde güncelleme gerekli olduğunda destek verecek misiniz
  • 02-08-2019, 13:55:21
    khanedsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pm gönderdim.
    Dönüş yapıldı.

khanedsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pm gönderdim.
    umutacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Uygulama linki alabilir miyim. ilerde güncelleme gerekli olduğunda destek verecek misiniz
    Adwors kay aklı ödeme yap aldığım için hesabım kapatıldı bu yüzden satıyorum tek kişiye
  • 02-08-2019, 17:44:51
    link alabilir miyim?
  • 02-08-2019, 17:57:56
    Uygulama yabancı bir uygulamadan düzenleme mi yoksa yaptırılmış bir uygulamadan geliştirme mi? Kendiniz kodlamadınız anladığım kadarıyla. Bilgi alabilir miyim?
  • 02-08-2019, 21:44:16
    Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Uygulama yabancı bir uygulamadan düzenleme mi yoksa yaptırılmış bir uygulamadan geliştirme mi? Kendiniz kodlamadınız anladığım kadarıyla. Bilgi alabilir miyim?
    Yabancıdan alındı hate a düzeltildi ve daha verimli hale getirildi.

Günceldir
  • 03-08-2019, 23:21:09
    Günceldir