• 14-07-2019, 00:42:47

Her geçen popülerliğini daha çok arttıran eticaret'de en önemli olaylardan biride satılacak ürünü en uygun fiyata sunmak ve bunu satışa çevirmektir.

Bizde bu ihtiyaca göre satılacak ürün hakkında pazar yerleri üzerinde fiyat araştırması yapan bir yazılım geliştirdik.

Bu yazılımla ürününüzün pazar yerlerinde ne kadara satıldığı kimin sattığını görebilir ve buna bağlı olarak stratejinizi geliştirebilirsiniz.

Sistemimiz şu anda hepsiburada, gittigidiyor, trendyol ve n11 pazar yerleri üzerinde çalışmaktadır.

Programın genel olarak amacı stok kodu,ürün adı veya link ekleyerek arama yapıp ürünleri listesini çekmek ve excel olarak kaydetmek.

Programdan görüntüler

Eğer seçtiğiniz ürünü başkalarıda satıyorsa aşağıda o ürünü satanlar listelenir.

Programı anlatan tanıtım videosu

https://vimeo.com/348058137

SİSTEM YENİLEME İŞLEMİNDEN DOLAYI SATIŞ DURDURULMUŞTUR.

İletişim İçin WhatsApp : 0541 242 34 73
    Email : info@codegrafi.com

Ödeme Yöntemleri : Kuveyttürk ve İş bankası

- 15 Ağustos - Güncelleme

hepsiburada,n11,trendyol pazaryerlerinde değerlendirme bölümü eklendi.

- 7 Eylül - Güncelleme

arama'da düzeltmeler yapıldı.
    akakce fiyat arama ve mağazaları listeleme modülü eklendi

NOT:
    - Sınırsız lisansa sahiptir.
    - Program kurulum aşamasında ufak bir eğitim verilecektir.
    - Her türlü olasılık düşünülerek programımız hazırlanmıştır.Gelişmeye devam edecektir.
    - Satın alan kişiler yeni güncellemelerden ücretsiz faydalanabilecektir.

• 14-07-2019, 10:19:08
    @mhtkucuk;
    Akakçe, cimri gibi sitelerden, hepsiburada'da farklı satıcılarda varsa o satıcıları tek tek gösterebiliyorsunuz ya bunun dışında ne farkı var?
  • 14-07-2019, 14:05:39
    burakgungor8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @mhtkucuk;
    Akakçe, cimri gibi sitelerden, hepsiburada'da farklı satıcılarda varsa o satıcıları tek tek gösterebiliyorsunuz ya bunun dışında ne farkı var?
    Elbette cimri,akakce gibi sistemler fazlasıyla işinizi görmektedir.

Aslında bu program biraz da pazar yeri üzerinden ürün araştırması yapmak isteyenlerin ister link şeklinde isterse de ürün adı,kod şeklinde arama yapmasını sağlıyor.

Bu şekilde liste çekebiliyor ve bunları excel'e kaydedebiliyorsunuz.Bu şekilde zamandan tasarruf edebiliyorsunuz.

Gün içinde ufak bir tanıtım videosu koyacam zaten
  • 02-08-2019, 17:22:29
    Satış aktif bir şekilde devam ediyor
  • 07-09-2019, 16:52:45
    Satış aktifdir.
    Yeni eklemeler yapılmıştır.
  • 24-09-2019, 21:30:14
    Güzel bir şey ortaya çıkmış pmden bazı sorular ilettim.
  • 14-10-2019, 09:00:39
    mesajım bulunsun
  • 22-11-2019, 15:02:12
    mhtkucuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Her geçen popülerliğini daha çok arttıran eticaret'de en önemli olaylardan biride satılacak ürünü en uygun fiyata sunmak ve bunu satışa çevirmektir.

Bizde bu ihtiyaca göre satılacak ürün hakkında pazar yerleri üzerinde fiyat araştırması yapan bir yazılım geliştirdik.

Bu yazılımla ürününüzün pazar yerlerinde ne kadara satıldığı kimin sattığını görebilir ve buna bağlı olarak stratejinizi geliştirebilirsiniz.

Sistemimiz şu anda hepsiburada, gittigidiyor, trendyol ve n11 pazar yerleri üzerinde çalışmaktadır.

Programın genel olarak amacı stok kodu,ürün adı veya link ekleyerek arama yapıp ürünleri listesini çekmek ve excel olarak kaydetmek.

Programdan görüntüler

Eğer seçtiğiniz ürünü başkalarıda satıyorsa aşağıda o ürünü satanlar listelenir.

Programı anlatan tanıtım videosu

https://vimeo.com/348058137

Satış Fiyatımız : 99 TL

İlk 5 kişiye sadece 69 TL(Kampanyamız bitmiştir.)

İletişim İçin WhatsApp : 0541 242 34 73
    Email : info@codegrafi.com

Ödeme Yöntemleri : Kuveyttürk ve İş bankası

- 15 Ağustos - Güncelleme

hepsiburada,n11,trendyol pazaryerlerinde değerlendirme bölümü eklendi.

- 7 Eylül - Güncelleme

arama'da düzeltmeler yapıldı.
    akakce fiyat arama ve mağazaları listeleme modülü eklendi

NOT:
    - Sınırsız lisansa sahiptir.
    - Program kurulum aşamasında ufak bir eğitim verilecektir.
    - Her türlü olasılık düşünülerek programımız hazırlanmıştır.Gelişmeye devam edecektir.
    - Satın alan kişiler yeni güncellemelerden ücretsiz faydalanabilecektir.

Mesaj Kutunuz dolu