• 07-05-2019, 16:41:30
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İş alımı aktiftir.
    Fiyat ve süre teklifi almak için aşağıdaki iletişim kanallarından iletişime geçebilirsiniz.
    Skype ve mail: alper@tabak.app
    İletişime geçmeden unutmayalım: konu içeriğinde de yazıldığı gibi webview ve kendi yazmadığım kodların düzenlemesini yapmıyorum.
  • 09-05-2019, 14:03:12
    İş alımı aktiftir.
    Fiyat ve süre teklifi almak için aşağıdaki iletişim kanallarından iletişime geçebilirsiniz.
    İletişime geçmeden unutmayalım: konu içeriğinde de yazıldığı gibi webview ve kendi yazmadığım kodların düzenlemesini yapmıyorum.
  • 12-05-2019, 00:03:17
    Merhaba
    Aklımdaki bir projeyi danışıcam, bana özelden yazabilir misin? Anlatayım olur mu olmaz mı olursa ne kadara olur konuşalım.
  • 14-05-2019, 03:37:56
    Hocam merhaba android uygulamamız mevcut bunu iOS icin tıpa tıp klonlama şansımız var mi varsa kaça mâl olur?
  • 15-05-2019, 14:50:38
    PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba
    Aklımdaki bir projeyi danışıcam, bana özelden yazabilir misin? Anlatayım olur mu olmaz mı olursa ne kadara olur konuşalım.
    btnaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam merhaba android uygulamamız mevcut bunu iOS icin tıpa tıp klonlama şansımız var mi varsa kaça mâl olur?
    Geri dönüşler yapıldı.

İş alımı aktiftir.
  • 20-06-2019, 20:16:25
    2d oyun da yapabiliyor musunuz ? Yoksa sadece uygulama mı ? Belki de uygulamadan bile basit sade bir oyun aslında.

Bir de proje çalınmalarına karşı bir güvence veriyor musunuz ?

Yani diyelimki ben size projemi bitirip verdim kodladınız hazır hale getirdiniz bende beğendim. Daha sonra satmaktan vazgeçip kendiniz yayınladınız. Yani buna karşıda bir çekincem var. Teşekkür ederim.
  • 21-06-2019, 12:26:15
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2d oyun da yapabiliyor musunuz ? Yoksa sadece uygulama mı ? Belki de uygulamadan bile basit sade bir oyun aslında.

Bir de proje çalınmalarına karşı bir güvence veriyor musunuz ?

Yani diyelimki ben size projemi bitirip verdim kodladınız hazır hale getirdiniz bende beğendim. Daha sonra satmaktan vazgeçip kendiniz yayınladınız. Yani buna karşıda bir çekincem var. Teşekkür ederim.
    Merhabalar, maalesef oyun geliştirme işleri yapmıyorum. Ancak proje güvenliği açısından şöyle bir açıklama yapayım: projeyi yaptığım müşteri kendi isteğiyle aynı uygulamanın farklı tasarımlı yeni bir uygulama halini isterse ancak o şekilde yapıyorum. Onun dışında hiçbir müşterimin kaynak kodunu, hiçbir kişiyle paylaşmıyorum, paylaşamam.

• 27-07-2019, 11:45:46
  • 22-10-2019, 11:44:57