kampanya kalan stok 62 olarak güncellenmiştir. Fiyatların geçerli olduğu son gün 15 Temmuz 2019.
10.07 editi : Kalan stok 41.
📌 KAMPANYA 📌 Pinterest ile Organik Gelir ! Otomatik Sistem Kurulumu [YÜKSEK REFERANS - UYGUN FİYAT]
228
●23.095
- 22-07-2019, 15:36:45BEKLEYEN SİPARİŞLER İÇİN ÖNEMLİ DUYURU !
Merhaba , dün iş gerekçesiyle gitmem gereken bir şehir dışı seyehati gerekçesiyle siparişlerinizi üzülerek rötarlı olarak teslim edebileceğim.
Ancak bekleyen siparişlerin hepsinin dosyaları ve gerekli sunucuları ayarlandı , döndüğümde hızlıca teslim edebileceğim.
Bu ani gelişen olaydan dolayı bekleyen kişilerden özür diliyorum. Gecikme gerekçesiyle telafi olarak şuanda teslim edilmemiş siparişlere ek olarak 1 Adet Premium-1 paketini ücretsiz olarak sağlayacağım.
Whatsapp'tan gerekli meajlar gönderildi fakat illaki gönderemediğim kişiler olmuştur buradan da duyuru yapma gereksinimi duydum.
Kurulumlara bu hafta içinde başlayacağım ancak dönüş tarihim net değil , netleşince tarihi editleyeceğim.
Varsa siparişine hiç başlanmamış kişilere ücret iadesi yapabilirim.
Ani gelişen gecikmeden dolayı tekrar özür diliyorum. - 23-07-2019, 18:58:16Tabi hocam bu hafta içinde iletişime geçecegim.Tinto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ÖNEMLİ GÜNCELLEME.
Kurulan sistemlere 2 yeni güncelleme daha getirildi , zaten oldukça düşük seviyede olan spam sorunu artık sıfırlandı denilebilir.
Lütfen sistemleri diğer sistemlerle veya kendi kurduğunuz sistemlerle karıştırmayınız ,kurulan sistemlerde tamamen ekibimiz tarafından optimize edilmiş 1200 satır ilave kod bulunmaktadır. Bu kodlara siteyi kopyalayarak ya da yedekleyerek ulaşamazsınız, benzerini kuramazsınız. Bizi tercih eden 100+ müşterimize hizmet vermekten onur duyarım.
R10'un site kurulum hizmeti veren ilk konusudur ve öylede devam edecektir. Şablonları bile konumuzla aynı olup fiyatları bizim konumuzdan daha fazla tercih edilsin diye 10-20 lira ucuz tutulan sistemlerle karıştırmamanınızı önemle rica ederim.
Bugüne kadar bizi tercih eden müşterilerime asla gelir görüntüsü paylaştırmadım ve paylaştırmayacağımda çünkü insanlara hayal satmak gibi bir amacım yok.Ne kadar kazanırım , garantiniz var mı gibi sorular sormamanızı rica ediyorum.Anlayışınız ve memnuniyetiniz için teşekkür ederim.