R10'u satın aldığımdan itibaren birçok farklı işlemlerle, işlerle, kişilerle uğraştım. Eskiden forumu kiralayan bir kişinin birçok insandan özellikle moderatörlerden ve ticaret yapan kişilerden borç alıp korkutarak vermediği, bütün çekilişleri kendine çıkarttığı, rastgele ticaret yapan insanları banlayıp bugünün şanslı talihlisi sensin 1000TL gönder banını açayım diye telefon ettiği yüzlerce kişiyle konuştum, tek tek uğraştım. Birçoğuna bedavadan yada çok komik rakamlara "süresiz" adı altında üyelik sattıklarına şahit oldum.
Kimse ölümsüz değil bu sebeple hiçbir hizmet yada rank süresiz olamaz. Ortak olduğumuz dönemde ortaklar ne diyorsa onu yapmak zorunda kaldığımız için farklı birşey yapamadık aynı sistem bir süre devam etti. Bu süre içerisinde benden Platin üyelik alanlar yada başkalarından çok daha önceden bu gibi süresiz adı altında rank alanlar bana PM üzerinden ulaşırlarsa devam ettirmeleri için R10'da yazan rakamların dışında çok uygun rakamlara Platin üyelik verebiliriz.
PM kutusu vb. konularda mağduriyet yaşanmaması adına önceden bizim dışımızda "süresiz" adı altında verilen Platin üyelikler 2019 Eylül ayına kadar devam edecek. 2019 Eylül ayında 2016 yılı öncesinde alınan tüm Platin rankları kaldırılacak. Örneğin 2017 yılında Platin üyelik alan bir kişinin üyeliği otomatik olarak süreliye çevrilerek aldığı tarihe göre 2020 yılı x ayına kadar uzatılacak. Ortalama Platin üyeliklerin sürelerine 3-3.5 yıl ilave ediyoruz. ve süre bitince Premium üyeliklerine uzatmak ya da Platin/Kurumsal üyelik almak isteyenlere normal rakamlarından daha uygun fiyatlara vericez.
Uzun zamandır üyelikler süreli halde satılıyor. Ayrıca farklı ranklar ve taglar'da gelecek bunlarla birlikte Platin üyeliğin ücretinde de iyileştirme yapabiliriz.
Örneğin Hosting Firması, E-Ticaret Uzmanı, SEO Uzmanı, Grafiker, PHP Uzmanı, Sosyal Medya Uzmanı vb. gibi iş kollarına göre tagları oluşturuyoruz. Bu yeni iş tagları herkese vermiyor olucaz. ince eleyip sık dokuyoruz bu konuyu ve birkaç mağduriyet yaşatanlardan geri alıcaz.. Hitlerimiz satın aldığımız tarihe göre epey artmaya başladı çok kısa zamanda Güvenli E-Ticareti, Domain Aracılık Sistemini ve Blog kısımlarını, ayrıca onlarca yeni özelliği ticareti ve etkileşimi arttıracak birçok yeniliği R10'a yakışır şekilde aktif ediyor olucaz.
Her sene yılda birkaç gün premium üyelikler, bildirim ve sponsor reklamlarla ilgili indirim yapıyor olucaz ilk indirimi önümüzdeki Ramazan Bayramında gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Uzun süreli premium üyelik yada Reklam Kredisi almak isteyenler açacağımız konuyu takip edebilirler.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler. Farklı görüşte olan kişilere saygım var fakat konuyu dağıtmamak adına konuda yazmak yerine bana PM atabilirler anlayışla ve düzgün gelen herkese yardımcı oluyorum.
Güncelleme;
- Daha fazla Mağduriyet yaşanmaması adına önceden platin üyelik alanlara yıllardır en çok istenilen 1 defa nick değişim hakkı tanıyor olucaz.
- Üyeliğin alındığı tarihine göre max +3-3.5 yıl süreleri uzatılacak
- Platin, Kurumsal süreleri bittiğinde uzatmak isteyenler güncel rakamı üzerinden ciddi indirimle 1 defalık olmak üzere 1-2-3-4 max 5 yıllık uzatabilecekler.
- Süreler bitmesine yakın Kurumsal üyelik yada o dönem çıkarılacak olan yeni rankları yine ciddi indirimle 1 defa olmak üzere 1-2 max 3 yıllık alabilecekler.