Baba ve Baba adayları bakabilir mi?
49
●1.789
- 08-01-2019, 16:38:12www.happy.com.tr- mama ve bez ihtiyacın olursa en uygun fiyatlar bu sitede oluyor genelde.
www.turuncukasa.com - eşin icin çatlak giderici ve mama fiyatları uygun.
Ben bunlardan çok fazla alışveriş yaptım ve memnun kalmıştım hatırladıklarım bunlar. - 09-01-2019, 17:09:01Ebebeğe ilk girdiğinizde ve fiyatalra baktığınızda amma pahalıya daha ucuzu vardır diyeceksiniz.
Eğer kampanyaları takip ederseniz çoğu ürünün en uygun fiyatlısı E-Bebek'te oluyor.
özellike hafta sonları onlineda bayağı kampanya yapıyorlar.
Tabi kupon işine girince işler değişiyor. N11 ve Hepsiburadadan da hem kaliteli hemde uygun ürünler alabilirsiniz.
Ben bebek arabası çantası vb ürünleri black friday ile çok uyguna almıştım.
takip etmek lazım.
Bazı mağaza ve taktikler vereyim.
-----------
Giyim kuşam:
---------------
E-Bebek genelde en uygundur. Tulum şeklinde montu 99 TL ye aldık oğluma (10 Aylık) nette daha uygunu yok. Gayette sağlam su geçirmiyor.
Soobe - Çok uygun fiyatlı ürünleri ve kampanyaları olabiliyor.
Joker - Bu güne kadar zıbın dışında birşey almadık genel olarak pahalı.
----------
Elektronik Mekanik Eşyalar:
-----------------------------
Telsizi sahibinden.com üstünden aldım bu ve benzeri ürünleri 2 el alabilirsiniz çocuğa temas etmeyen bir ürün olduğundan hijyen kalite vs pek önemsiz 200 TL'lik ürünü 80'e aldım . Şuanda sahibinden de onlarca benzer ürün 80-120 bandında satışta.
Bebek arabası ve çatayı netten aldım ekte soru işaretli olarak arabayı görebilirsin. Eğer şahsi aracınız Clio tarzında küçük bağajlı ise kesinlikle traveller sistem araçlara bulaşmayın. Bu tarz araçların oturma kısmı gövdeden ayrılıp katlanıyor. Normal araçlara göre 2 katı yer kaplıyor.
Tabi kullanım konusuna gelirsek çocuk içinde büyüdü. Puseti 6 ayda bıraktık hem koltuk hem yatak olan kısmı ne soğuk işliyor içine nede darbe. yazın kumsalda kumda bile ilerliyor büyük tekerlekleri sayesinde.
Ekli ürünlerde kamerada var. Aldık ama hiç kullanmadık telsiz yeterli şuana kadar belki yürümeye başladıktan sonra lazım olabilir.
------------
Sağlık ürünleri
---------------
Bu gruptaki ürünler Her bebeğe göre değişir.
Örneğin biz ilk başta prima kullandık kaliteli iyi diye. tabi o zamanlar dolar uçmamış tanesini 40 kuruşa alabiliyorduk.
Dolarla ters orantılı olarak o yükseldikçe biz kaliteyi düşürdük.
Şuan sleepy kullanıyoruz hiç şikayetçi değiliz.
Rossman mağazalarında kampanya vardı 4 numaranın adeti 60 kuruşa geliyordu. Dandik ürünler ile neredyse aynı fiyat. Bim - A101 veya Migrosun kendi ürünlerine bulaşmayın.
Sleepy; Huggies , prima vb kaliteli denilen ürünlerle eş kalitededir fiyatı yanıltmasın.
Krem yağ vb çocugunuzun tenine göre değişir dalin, jhansons vb ürünler bizimkinde kızarıklık yaptı. Sebamed Şampuan saçında konak yaptı.
ekte göreceğiniz şampuan yağ krem vb setten 1 kere aldım aylardır kullanıyoruz.
Islak bez genelde en uygunu komili oluyor bazen kampanya ile Unibaby alıyoruz. Sıkıntı çıkmadı.
-------
Beşik yatak vb.
--------------
Bulabilirseniz 2. el alın.
Biz anne yanı denilen beşiği sıfır aldık 700 tl verdik.
9 ay kullandık üzerinde tek çizik yok. Sıfır gibi duruyor. Kardeş gelir diye demonte edip kaldırdık.
Şimdi arakdaşın bebeğinin yatağını aldık o yatakta tertemiz sonuçta bebek bu yatağa en fazla dişi çıkınca kenarlarını dişler.
Yatağı güzel bir silince sorun kalmıyor.
Paranıza yazık kesinlikle 2. el alın.
Bebek arabasını da 2. el veya 2 yıllığına ödünç alın.
"Bebeğin yediği helal giydiği haram" derler doğru söylüyorlar.
netten aldığımız yazıda bahsettiğim ürünleri paylaşayım.
oyuncak alırken lütfen ucuzuna kaçmayın. Ficher Prize ürünlerini ben sevmiyorum Playskool bulabilirseniz onlar çok çok daha kalite ve işlevsel.
yerli oyuncaklara da şans verebilirsiniz ama ekli görselde X ile işaretlediğim ürünü kesinlikle alamyın. Denizde kolalrın altına alınan makarna denilen ürünler gibi plastikten yapmışlar köprüyü hiç yerinde durmuyır. Daha sabit bir ürün tercih edebilrisiniz.
Emzik bizim çocuk hiç sevmedi. Ama hem emzik hem biberonda Philips iyi.