Merhabalar,
Uzun bir süredir İngilizce ve Türkçe çeviri işiyle uğraşıyorum. Fizyoterapi ve Rehabiltiasyon Lisans bölümü mezunuyum.
İngilizce ve Türkçe dillerine olan hâkimiyetim ve çalıştığım konu başlıklarına dair sahip olduğum kültüel bilginin birleşimiyle kaliteli ve profesyonel çeviri hizmeti vermekteyim.
Projeleriniz ve Çevirileriniz için özel mesaj veya mail yoluyla irtibata geçebilirsiniz.
Ücretlendirme, işin mahiyetine göre değişiklik gösterecek olup sitenin minimum belirlediği rakamın altına düşülmeyecektir.
Mail Adresi: transtongue@gmail.com
Herkese İyi Çalışmalar diliyorum.
Türkçe <> İngilizce Dilleri Arasında Profesyonel - Hızlı - Kaliteli Çeviri
6
●617
- 06-01-2019, 04:40:49OnePageSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretlendirme, işin mahiyetine göre değişiklik gösterecek olup sitenin minimum belirlediği rakamın altına düşülmeyecektir. - 18-02-2019, 11:34:28Merhabalar, yaklaşık 590 kelimelik sağlık sektörüyle ilgili bir çeviri işimiz var. Türkçe'den İngilizceye çevrilecek. Menüler, hakkımızda yazıları, bazı sloganlar vs. Çeviri zamanını ve fiyat teklifinizi alabilirm iyiz? Broşürde kullanacağımız yazılar olduğu için mümkünse bugün geceye kadar, en geç yarın gün içinde maksimum elimizde olmasını temenni ediyoruz.
Kendisiyle anlaşılmıştır, iş verilmiştir ve çeviriler yaptırılmıştır. Teşekkkür ederim, emeklerinize sağlık.