• 28-11-2018, 07:27:29
    Deadpool adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam sabah sabah moralim %1 milyon oldu güldürdünüz resmen 😀

Güncelleme öncesi hesaplar onaysız direk kabul görüyordu. Guncelleme sonrasi hesaplar ise onaya gidip bekletiyordu. Kısacası tarih oluyor bu durum. 👍✔
    bir günde alın bu işi sizin için kolaylaştırdık demelerini hiç beklemedim o yuzden bunalıma girmiyorum torbacım iyi knka ondan

o değilde ben şimdi durdum durdum 1 sene sonra yeni site yapayım dedim buna denk geldi iyimi beni beklıyolardı, şimdi boş site dediğimiz knka 3 5 içerik olan site de var birde onay süresi nekadar tahmini 5 sene yapmazlar dimi
  • 28-11-2018, 07:58:51
    ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bir günde alın bu işi sizin için kolaylaştırdık demelerini hiç beklemedim o yuzden bunalıma girmiyorum torbacım iyi knka ondan

o değilde ben şimdi durdum durdum 1 sene sonra yeni site yapayım dedim buna denk geldi iyimi beni beklıyolardı, şimdi boş site dediğimiz knka 3 5 içerik olan site de var birde onay süresi nekadar tahmini 5 sene yapmazlar dimi
    10 adet makale ile onay aldım ben.Yeterki kopya içerik olmasın.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 28-11-2018, 08:48:17
    Arkadaşlar korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen, zira bu güncelleme birçok spam (spamdan kastım boş spam) engellenecek böylelikle reklamverenler bu durumdan etkilenmeyecektir. Böylelikle bizim de işimize gelecek inşallah bu güncelleme sayesinde hem reklamveren sayısı artar hem de TBM oranı artar . . .
  • 28-11-2018, 09:18:39
    buna nıye uzulelım veya moralımız bozulsunkı tam aksıne guzel bı haber bu eğer orjinal içeriğiniz varsa kopya değilse siteniz zaten kazanıyorsunuzdur. Yeni güncellemeden sonra kopya ve spam sitelere onay vermez ve artık tbm de artmaya başlar türkiyede
  • 28-11-2018, 09:28:44
    500-600 TL'ye güncelleme öncesi Adsense alanlar ne olacak ?
  • 28-11-2018, 09:46:25
    Bugün bir site ekledim. Az önce daha çok yeni.
    Ekler eklemez "doğrulanmış site" diye ekledi.

Tamam mıdır ? Yoksa hariç olarak tekrardan onaylanmasını mı beklemeli miyim reklamların görüntülenmesi için ?
  • 28-11-2018, 09:51:23
    ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bugün bir site ekledim. Az önce daha çok yeni.
    Ekler eklemez "doğrulanmış site" diye ekledi.

Tamam mıdır ? Yoksa hariç olarak tekrardan onaylanmasını mı beklemeli miyim reklamların görüntülenmesi için ?

sistemi çözdün bak nasıl girdin hangi çerezle bunlar lazım bize

google amcam yapay zekayı kurdu arka plana ama gerçek zekalar var burda türkler
  • 28-11-2018, 09:53:54
    Bu arada şimdi yeni kurduğum sayfayı refresh yaptım, reklamlar görüntülenmeye başladı. (10-15 dakika)
    Bu güncelleme bir tek bana vurmadı herhalde

Sfenky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sistemi çözdün bak nasıl girdin hangi çerezle bunlar lazım bize

google amcam yapay zekayı kurdu arka plana ama gerçek zekalar var burda türkler
    İroni mi yaptın, dalga mı geçtin tam ayıkamadım hocam ama, hiç bir özel Alicengiz oyunu yapmadım. Herkesin yaptığı gibi, Adsense hesabıma login oldum, Hesap => Siteler = > yeni site ekle dedim. Domain adını yazdım ve doğrulanmış site dedi. İlk mesajımı yazdığımda reklam görünmüyordu. Aradan herhalde en fazla 10-15 dakika geçmiş olmalı ki, reklamlar görüntülenmeye başladı. Herhalde bu saatten sonra geriye dönük tüm siteler kontrol edilmez. Gerçi kontrol etseler de sorun değil, hemen hemen hepsi onay alabilir : )
  • 28-11-2018, 10:08:31
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu arada şimdi yeni kurduğum sayfayı refresh yaptım, reklamlar görüntülenmeye başladı. (10-15 dakika)
    Bu güncelleme bir tek bana vurmadı herhalde

İroni mi yaptın, dalga mı geçtin tam ayıkamadım hocam ama, hiç bir özel Alicengiz oyunu yapmadım. Herkesin yaptığı gibi, Adsense hesabıma login oldum, Hesap => Siteler = > yeni site ekle dedim. Domain adını yazdım ve doğrulanmış site dedi. İlk mesajımı yazdığımda reklam görünmüyordu. Aradan herhalde en fazla 10-15 dakika geçmiş olmalı ki, reklamlar görüntülenmeye başladı. Herhalde bu saatten sonra geriye dönük tüm siteler kontrol edilmez. Gerçi kontrol etseler de sorun değil, hemen hemen hepsi onay alabilir : )
    sizinki henüz güncellemeden etkilenmemiş.

etkilenen hesaplarda siteler ana menüye ekleniyor. hesabım altından girdiğiniz hesap eski hesap demektir. ama eli kulağında tüm hesaplara geliyor artık.