• 01-09-2018, 01:08:48
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar,

Yeni açılan bir kripto para borsasının , ilk 10.000 üyeye kadar hediye olarak verdiği 100 Exen Coin'i sizlere duyurmak için konuyu açtım.

Evvela, sizlerden ricam - sizlere hiçbir kayıp vermeyecek olan referansımla ( Referanssız Üyelik ) üye olarak, siteye kaydınızı gerçekleştirmeniz.

Siteye üye olduktan sonra, SMS onayı istenecek. Ardından , rutin KYC ( Müşteri Kimlik Onayı ) için, pasaport, kimlik, ehliyet gibi resmi bir kimlik belgesi ve adınıza olan bir fatura ile, kaydınızı doğrulamanız istenecek. Bu aşamalardan geçtikten sonra, hesabınıza 100 Exen Coin tanımlanacak. Tanımlanan Exen Coin'i hesabınız onaylandıktan hemen sonra borsada işleme sokabiliyorsunuz.

Şuanki sitedeki piyasa değeri 30 TL kadar.

Siz ister yatırım yaparak, ister benim gibi tanıtım konuları açarak referans kasabilir
    ve kazanç sağlayabilirsiniz.

Evvela hesap oluşturun. Rutin mail onayı için mailinize bir aktivasyon kodu gelecek. Tıklayarak , üyeliğinizi aktif edin.

Ardından SMS ile aktivasyon yapacaksınız. SMS doğrulamasından sonra , KYC doğrulaması adımına geçeceksiniz.

Nihayetinde, 24 saate kadar onay aldıktan sonra hesabınıza 100 Exen Coin tanımlanacak. Anında , borsada işlem gören BTC'ye çevirebilir, yada TL olarak çevrim yapabilirsiniz. Transferler için bazı limitler var. Yatırım için para yatırıp işlem yapmadıysanız, sizde daha önce dediğim gibi konular açarak referans kazanabilirsiniz.

Exen Coin, borsanın kendi coin'i ve belirli zamanlarda, ( ayın belirli günlerinde ) borsa o coinleri satın alıp imha ediyor. Sitesinde zaten bu konuda tüm bilgiler eksiksiz paylaşılmış.

Ama unutmayın, referansınızla kayıt olan herkes bu onay aşamalarını geçmesi lazım. Ancak o zaman hesabınıza referansınız yükleniyor.

Tekrar rica ediyorum, referansım ile kayıt olmanız size hiçbir şey kaybettirmeyecek. Şayet, enazından konuya harcanan emek için referans ile kayıt olursanız sevinirim.

( 50 TL sınırına ulaşınca, TL olarak parayı hesaba çekebiliyorum. 18 yaşından küçükler borsaya üyelik açamazlar. Adınıza herhangi bir fatura yoksa, e-devlet üzerinden ikamet bilgilerinizin ekran görüntüsünü göndererekte KYC doğrulamasını yaptırabilirsiniz. Arkadaşlar, ilk işlemlerde 100 Exen Coin'in fiyatı 1500 TL'den açılış gördü. Şuan 30-40 TL aralığında seyrediyor. Heran yeni sürprizlere hazırlık olun )

Evet arkadaşlar, konuya 2 işlem kanıtı eklemek istiyorum.

Birincisini sadece referans kazançları ile BTC çekerek yaptım. Borsanın bir başka borsaya yatırım yapmadan transfer yaptıracağını test etmek için yaptım.

İşlem yaptığım bir borsaya transfer ettim ve 10 dakikada gönderildi.

Diğer bir çekim ise , TL olarak oldu.

Tekrar belirtmekte fayda var, bunlar sadece referans kazançları ile yapıldı!
  • 01-09-2018, 01:15:45
    Üyeliği durduruldu
    sıktı artık bitexen konuları. bir düzenleme gelmesi gerek
  • 01-09-2018, 02:26:56
    Hocam valla 200 exen var yukselir diye 30 küsür iken bozdurmadim gunden gune azaliyor suan 22 . Yakinda 5 liraya kadar duser.
  • 01-09-2018, 02:45:24
    Üyeliği durduruldu
    BillCipher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sıktı artık bitexen konuları. bir düzenleme gelmesi gerek
    Peki neden sıkıldığın konuya giriyorsun? Üstelik bilgi amaçlı bir konuya yıkıcı eleştiri yapıyorsun. Muhtemelen tekerine taş koydum. Kusura bakma hocam =)

Gencoglan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam valla 200 exen var yukselir diye 30 küsür iken bozdurmadim gunden gune azaliyor suan 22 . Yakinda 5 liraya kadar duser.
    Hocam borsa kendisi alıp imha edecek belirli günlerde. O zamana kadar bekle sen bence. Şimdi fiyatı borsa kullanıcıları belirliyor. Borsa kendi aldığında durum çok daha farklı olur diye düşünüyorum.
  • 04-09-2018, 14:32:06
    Üyeliği durduruldu
    3. ödemeyi aldım. Lakin pc bozuk cepten giriyorum. Pc tamir olur olmaz kanıtı paylaşacağım arkadaşlar.

Bitexen Resmi Facebook Sayfası bildirimi arkadaşlar :

EXEN Coin dağıtımında ilk aşamamızı tamamladık 🎉🎉🎉

İlk aşama kapsamında 2.000.000 EXEN Coin'in kullanıcılarımıza dağıtılması az önce sona erdi. EXEN Coin'e göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Ancak hiç hız kesmiyoruz, EXEN Coin dağıtımımız devam ediyor!

İkinci aşamamızda, onaylı kullanıcılarımız ve referansları için 25'er EXEN Coin dağıtmaya devam edeceğiz.

Ayrıca çok yakında başlayacak yarışmalarımızla 1.000.000 EXEN Coin'i de kullanıcılarımıza dağıtacağız.

Bitexen - Kolay, güvenilir, hızlı Bitcoin ve Altcoin Borsası
    www.bitexen.com
  • 09-09-2018, 13:08:19
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar sitede daha önceki post ta belirttiğim gibi 10K üyelik sınırı aşıldı ve referans coinler 25'e düştü. Şuan sitenin Coin'i olan Exen coin tırmanışa geçti. Tane fiyatı 27 kuruştan 35 kuruşa çıktı şuan için.
  • 11-09-2018, 00:13:27
    Üyeliği durduruldu
    Konu aktiftir arkadaşlar.
  • 13-09-2018, 22:28:11
    Üyeliği durduruldu
    Konu aktiftir.
  • 14-09-2018, 11:24:43
    Haksız rekabet
    MADDE 32- (1) Hiçbir üye kendisine ait satış konusunu haksız rekabete sebebiyet verecek şekilde diğer satış konularının üzerine çıkarmak amacıyla ileti yazamaz, belli sürelerle art arda ileti yazıp silmek suretiyle konularını canlı tutmayı sağlayamaz.

https://www.r10.net/editorluk-post-i...uncements.html

Flood kuralı:
    https://www.r10.net/forumda/1267094-...-yasaktir.html