• 28-08-2018, 02:12:33
    Merhaba arkadaşlar , itinayla toplayıp gözüm gibi baktığım oyun bilgisayarımı satıyorum . Öncelikle PC'De PUBG - Battlefield 1 Gibi çok yüksek sistem isteyen oyunların hepsi ultra'da oynanıyor . Gta 5 , CS go , Dota2 gibi oyunları yazmıyorum bile . Parçalar Aşağıdadır .

Ekran Kartı : GIGABYTE GTX970 WindForce
    İşlemci : i7 4770 3.90 Ghz
    Anakart : Gigabyte GA-B85M-D3H ( 32GB Ram Desteği )
    Ram : Kingston HyperX 2x8 16GB Ram
    Kasa : Thermaltake Versa N26 650W Supply
    Soğutucu : Çift fanlı kule soğutucu adını bilmiyorum
    Monitör: Philips 246V5LDSB 1MS
    HDD : 128GB Sandisk SSD
    HDD 2 : 1TB Samsung HDD
    Mouse : G300S Mouse + Mousepad
    Klavye : Preo My Game MG40

+Elimde yedek olan mikrofon ve kulaklıkta göndereceğim .

01.09.2018 : Bu arada güncellemeye yapayım ; Assasinc Creed Origin Ultra ayarlarda sabit 60' Fps de denendi . 0 Drop ile baya bi oynadım

Öncelikle bilgisayarın huyundan suyundan bi özet geçeyim arkadaşlar .

Ekran kartı 3 fan . Normalde çoğu ekran kartı 2 fan olur soğutma drop sorunu vs. asla yok . Hatta ekran kartlarında normalde 4 Pin hadi bilemediniz 6 Pinlik giriş olur . Bu model'de 8 giriş var . Unutmadan power supply 650W Oldugu için yine banamısın demiyor Overlock için uygundur kart . 8 Pinli kartlara genelde Power'dan yeterli kablo gelmediği için çevirici ile 8 Pin yaparlar . Bu kasada direk 8 Pin var. Performans kaybı olmadan bağlayacaksınız .

Aynı şekilde darboğaz kesinlikle yok . Anakart işlemci ekran kartı hiç biri birbirinin yükünü çekecek seviyede değil hepsi kendini çok iyi götüren parçalar . Anakartta 32GB Ram desteği var isteyen ileride yukarı çıkarabilir.

Ram'lerin soğutucuları üzerinde.Hepsi sapasağlam duruyor . İşletim sistemi orjinal anakart'a lisans girili . Alan arkadaş format atsa dahi üzerinde çakılı kalacak anakart değişmediği sürece .

SSD,Mouse,Klavye,parçalarının garantisi devam ediyor . Diğerlerinin etmiyor ancak bu zamana kadar teklemediler bile . Garantiye giden hiç bir ürün olmadı .

Çoğu arkadaşımda olan sıkıntı şu bilgisayarların jag girişleri maalesef uzun süreli sağlıklı olmuyor , bir yerden sonra temassızlık yapıyor , onun için USB girişli jag aldım kulaklık ve mikrofonu öyle kullanıyorum .
    Ürüne istediğim fiyat 4750 TL'Dir.
  • 28-08-2018, 03:37:04
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ortalama fiyat hesaplaması yaptığımda resimdeki fiyat çıkıyor (Monitör fiyatını bilmediğimden hesaplamaya eklemedim) . Bilgisayar ihtiyacı olan kişinin kaçırmaması gereken bir bilgisayar

• 28-08-2018, 04:27:40
    Creatingz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ortalama fiyat hesaplaması yaptığımda resimdeki fiyat çıkıyor (Monitör fiyatını bilmediğimden hesaplamaya eklemedim) . Bilgisayar ihtiyacı olan kişinin kaçırmaması gereken bir bilgisayar

Monitör'de şuan 1150-1300 Lira civarlarında hocam .
  • 28-08-2018, 17:25:12

Hocam sizin orada dolar 10₺ oldu galiba. Ben parçaları topladığım 5.250₺ elde ediyorum.
  • 29-08-2018, 02:37:09
    AliFurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam sizin orada dolar 10₺ oldu galiba. Ben parçaları topladığım 5.250₺ elde ediyorum.
    Arkadaş 0 fiyatlarını toplamış hocam bende baktım o civarda bişey yapıyor yoksa o kadar yok tabiki
  • 29-08-2018, 02:47:14

monitor dahil bütün herşey en fazla 7350 ediyor ve 0 fiyatları ile siz monitorsuz 8000 nasıl buldunuz?
  • 29-08-2018, 02:59:04
    AliFurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    monitor dahil bütün herşey en fazla 7350 ediyor ve 0 fiyatları ile siz monitorsuz 8000 nasıl buldunuz?
    0 Parçalara göz atınız .
  • 29-08-2018, 14:26:33
    GTX970 ile ultra ayarlarda PUBG nasıl oynayabildiniz? Oynarken ve ayar sayfasını kaç fps aldığınızı video olarak eklerseniz satışınız daha da kolaylaşacaktır.
  • 29-08-2018, 17:46:56
    Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    GTX970 ile ultra ayarlarda PUBG nasıl oynayabildiniz? Oynarken ve ayar sayfasını kaç fps aldığınızı video olarak eklerseniz satışınız daha da kolaylaşacaktır.
    Nasıl oynayabildiniz derken GTX 970 Kötü bir kart mı anlamadım hocam ? 1050 Serisinin hepsinden daha iyi performans gösteren ayrıca 1060 3GB'dan yine daha iyi bir performans gösteren 6GB Versiyonunda % 10 geride olan bir kart .

Benim işlemcimin K lı modeli ile GTX 970 Ekran kartının testi aşağıda var . PUBG evet optimizasyon olarak sıkıntılı ancak makine 0 drop ile Ultrada açıyor . 16GB Ram cabası .

https://www.youtube.com/watch?v=FEWkdlnaQUk