Ekran Kartı : GIGABYTE GTX970 WindForce
İşlemci : i7 4770 3.90 Ghz
Anakart : Gigabyte GA-B85M-D3H ( 32GB Ram Desteği )
Ram : Kingston HyperX 2x8 16GB Ram
Kasa : Thermaltake Versa N26 650W Supply
Soğutucu : Çift fanlı kule soğutucu adını bilmiyorum
Monitör: Philips 246V5LDSB 1MS
HDD : 128GB Sandisk SSD
HDD 2 : 1TB Samsung HDD
Mouse : G300S Mouse + Mousepad
Klavye : Preo My Game MG40
+Elimde yedek olan mikrofon ve kulaklıkta göndereceğim .
01.09.2018 : Bu arada güncellemeye yapayım ; Assasinc Creed Origin Ultra ayarlarda sabit 60' Fps de denendi . 0 Drop ile baya bi oynadım

Öncelikle bilgisayarın huyundan suyundan bi özet geçeyim arkadaşlar .
Ekran kartı 3 fan . Normalde çoğu ekran kartı 2 fan olur soğutma drop sorunu vs. asla yok . Hatta ekran kartlarında normalde 4 Pin hadi bilemediniz 6 Pinlik giriş olur . Bu model'de 8 giriş var . Unutmadan power supply 650W Oldugu için yine banamısın demiyor
Overlock için uygundur kart . 8 Pinli kartlara genelde Power'dan yeterli kablo gelmediği için çevirici ile 8 Pin yaparlar . Bu kasada direk 8 Pin var. Performans kaybı olmadan bağlayacaksınız .Aynı şekilde darboğaz kesinlikle yok . Anakart işlemci ekran kartı hiç biri birbirinin yükünü çekecek seviyede değil hepsi kendini çok iyi götüren parçalar . Anakartta 32GB Ram desteği var isteyen ileride yukarı çıkarabilir.
Ram'lerin soğutucuları üzerinde.Hepsi sapasağlam duruyor . İşletim sistemi orjinal anakart'a lisans girili . Alan arkadaş format atsa dahi üzerinde çakılı kalacak anakart değişmediği sürece .
SSD,Mouse,Klavye,parçalarının garantisi devam ediyor . Diğerlerinin etmiyor ancak bu zamana kadar teklemediler bile . Garantiye giden hiç bir ürün olmadı .
Çoğu arkadaşımda olan sıkıntı şu bilgisayarların jag girişleri maalesef uzun süreli sağlıklı olmuyor , bir yerden sonra temassızlık yapıyor , onun için USB girişli jag aldım kulaklık ve mikrofonu öyle kullanıyorum .
Ürüne istediğim fiyat 4750 TL'Dir.