İddaa sitesi için bir adet logo ve hareketli banner yapılacak, öyle hazır şablonlarla uğraşanlar hiç gelmesinler, kötü olsun ama kendi emeğiyle yapsın, bannerın sol kısmında dikine kesen bir resim ve üzerinde forum yazan bir link olacak, yanında yine dikine kesen futbolcu resimleri, bu resimler hareketli olacak yani değişecek, sağ tarafta ise yanıp sönen site ismi olacak, logo ise 350*75 ana sayfaya link verecek site ismi yazacak basit bir şey olacak, o artık sizin yaratıcılığınıza kalmış.
ilgilenen arkadaşlar teklifleriyle p.m atsınlar.
ücretli banner, logo yaptırılacak
10
●803
- 05-11-2007, 19:01:39Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı, fakat imageready'de kendim çözdüm olayı, daha önce anlaşıpta para yatırdığım fakat birşey alamadığım arkadaşın yaptığındanda bin kat güzel oldu, buda kapak olsun ona.önce öğrensin ondan sonra profesyonel banner yapıyorum diye çıksın ortaya.
- 05-11-2007, 20:43:11Fireworks u şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel şeyler çıkartırsın.
- 05-11-2007, 22:04:12Bu benim yaptığım ilk banner o yüzden mükemmel değil ama benim istediklerim var içinde, en azından hareketli resimler var, foruma link veriyorum, uğraştıkçada buluyorum yeni şeyler, yanlış anlaşılmasın ben demiyorum çok güzel banner yaparım diye, zaten üstüne alınması gereken arkadaş kendini biliyor, site ismini yollayım sana, Banko iddaa, daha bitmedi çalışma devam ediyor.
- 05-11-2007, 23:52:55Üyeliği durdurulduben sitede logo banner falan göremiyorum.. bi FORUM yazan resim var. o. !
eger Logo oysa..We güzel oldu diyorsanız..yorum yok !