24 Haziran 2018 Türkiye Seçime Gidiyor
33
●3.641
- 18-04-2018, 16:36:17İyi partili olanlar kendi partilerinin konglerini takip etmiyorlar. İlk kongre 10 Aralıkta olduğu için seçime girebiliyorlar. Farklı konular içinde yazamam forum müsait değil.BillGates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-04-2018, 16:37:49ahahah aynen öyle, bir de Meral Akşener'den çekiniyormuşuz gibi konuşmaları yok mu...BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

- 18-04-2018, 16:39:40"Bir terör örgütü, yandaşı, mensubu, üyesi isnadı olduğuna göre tespit etmeleri lâzım. Ben, sizin aracılığınızla savcılara, bu kişilere suç duyurusunda bulunuyorum. Ama bu bir iftiradır... Bu iftirayı atanlar, bu iftiralarını ispatlayamıyorlarsa namussuz, ********, alçaktır. Benimle kan bağı olanlardan bir kişi dahi FETÖ'cülükten açığa alınmadı, hapse girmedi. En iyi Erdoğan bilir benim FETÖ'cü metöcü olmadığımı. Eşim Rizelidir. Biz geçmişte ailecek görüşürdük. Bu konuda bizim görüşümüzü duruşumu bu ülkede Sayın Cumhurbaşkanı herkesten iyi bilir. O sebeple, varsa şüpheli bir nokta, ben buradayım. Benim korkum yoktur."BillGates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meral Akşener böyle demişti, ispat ediniz bence.