• 12-04-2017, 17:37:55
    Edit: Satılmıştır.
    ----------------------
    Herkese merhaba arkadaşlar. Elimdeki projelerden dolayı gerekli zamanı ayıramıyorum ve sitenin heba olmasını istemiyorum.

Şu an da günlük 200-250 Arası Tekil Ziyaretçisi var.

900-1000 arası sayfa görüntülemesi var.

Scrollbar ile sayfanın altına indikçe yeni postlar yüklenen ve adres çubuğundaki url değişen smart scroll eklentisi yüklüdür o yüzden sayfa görüntüleme sayısı ve ziyaretçilerin sitede kalma süresi yüksektir.

Analytics eklenmemiştir. Wordpress statistics plugini kuruludur. Ayrıca her yeni gönderiyi sosyal medya hesaplarında paylaşan eklenti yüklüdür.

Alan adı keyworddür. Aşağıda sitenin keywordleri ve google sıralamalarının yer aldığı semrush raporunu ekliyorum.

Ayrıca siteyi alan arkadaşa yaklaşık 1000 kelimelik long tail, medium tail ve short tail, almanca saç stilleri keyword listesini de ücretsiz vereceğim.

İlgilenen kişiye gerçekten çok yüksek meblalar kazandırabilir alan adının keyword olması sayesinde. Page speed insights, gt metrix ve pingdom tools raporlarını da ekliyorum. Sayfa yüklenme süresi cache eklentisi kurularak düşürülebilir ancak pek gerekli olduğunu düşünmediğim için ben kurmadım. Tema özel tasarımdır. Hazır tema üzerinde oynamalar yapılarak şu anki haline gelmiştir. Ayrıca siteyi alan arkadaşa trafik çektiğim sıfırdan açıp kendim kastığım 750+ takipçili instagram hesabını vereceğim. Takipçilerin hepsi alman organik bayan ağırlıklı takipçilerdir.

Site adresi: Telefonda verilecektir.
    Site için istenen fiyat: SATILMIŞTIR!
    Sitenin aylık getirisi: Reklam alınmadı
    Sitenin açılış tarihi: Şubat 2017
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Saç Modelleri
    Günlük hit sayısı: 200-250 Tekil
    Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %40 google - %40 instagram,pinterest - %20 Direkt)
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 ay
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Yayınlanmış 140 Gönderi mevcut.
    Hosting dahil midir: Dahil, 10 ay süresi var.
    Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
  • 13-04-2017, 13:51:50
    son olurunu ve wp numaranızı özelden yazarmısınız ?
  • 13-04-2017, 17:22:10
    KilincBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    son olurunu ve wp numaranızı özelden yazarmısınız ?
    Pm ile gönderilmiştir.
  • 14-04-2017, 06:08:18
    Üyeliği durduruldu
    almanca da daha büyük bir siteniz var ise pm alayım
  • 14-04-2017, 16:51:12
    Hamilcar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    almanca da daha büyük bir siteniz var ise pm alayım
    Malesef yok, bilgi için pm atıldı.
  • 14-04-2017, 23:59:04
    pm gönderdim
  • 15-04-2017, 04:47:39
    mmcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm gönderdim
    Dönüş yapıldı.
  • 15-04-2017, 12:22:30
    Üyeliği durduruldu
    konu linki ile birlikte son fiyatı, iletişim bilginizi ve içeriği nasıl girdiğiniz hakkında açıklamayı pm atarmısınız? Ayrıca neden aylık getirisi yok sitenin?
  • 15-04-2017, 19:50:08
    EVOLUTION adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    konu linki ile birlikte son fiyatı, iletişim bilginizi ve içeriği nasıl girdiğiniz hakkında açıklamayı pm atarmısınız? Ayrıca neden aylık getirisi yok sitenin?
    Pm atıldı. Aylık getirisi adsense eklenirse tabi ki olur hocam. Adsense hiç eklenmedi. Alan kişi ekleyip kazanmaya başlayabilir.