• 26-01-2017, 11:42:37
    Botman, Codemaster
    SEO Uyumlu Makale Nedir?
    SEO uyumlu makale, adı üzerinde; arama motorlarına uygun yazılan makalelerdir. Bu makaleler genel anlamda belli başlı kriterlere göre yazılırlar ve bu kirterlerin doğru kullanılması durumunda, ilgili yazının arama motorlarında daha iyi bir başarı elde etmesini sağlar. Unutulmamalıdır ki, SEO uyumlu makalelerin başlarılı olabilmesi için sadece anahtar kelime yeterliliği ve yazı uzunluğu yeterli değildir. Makalelerin özel kriterler doğrultusunda yazılması ve işleme alınması gereklidir. Bu sebepten dolayı makaleler yazılırken birden fazla faktöre dikkat ederiz ve profesyonel bir makale ortaya çıkarırız.

Analizli SEO Uyumlu Makale Nedir?
    Analizli SEO uyumlu makale, aslında SEO uyumlu makaleden pek farklı değildir. Analizli makalenin en büyük özelliği, kullanıcıların arama motorlarında yaptıkları aramaların taratılması sonucu elde edilen veriler ile anahtar kelime seçimi yapılarak, en uygun anahtar kelime ile yazılmış olmasıdır. Analizli makaleler genel anlamda içeriklerin çok daha iyi şekilde kullanıcılara hitap etmesini sağlamaktadır. Sitenizin otoriter değeri iyi durumda ise; analizli SEO uyumlu makale sayesinde, bir makalede tutabileceğiniz kitleyi en iyi şekilde optimize edebiliriniz. Analizler, premium araçlar ile yapılır ve en uygun kelimeler seçilerek yazım işlemi gerçekleştirilir.

Fiyatlandırma
    SEO Uyumlu Tanıtım Yazısı: 1.5 TL / 100 Kelime
    SEO Uyumlu Makale: 2 TL / 100 Kelime
    Analizli SEO Uyumlu Makale: 5 TL / 100 Kelime
    Paketler

TANITIM YAZISI PAKETI
    Makale Sayısı: 10
    Kelime Sayısı: 200-220
    Fiyat: 30 TL

Paket #1
    Makale Sayısı: 10
    Fiyat: 40 TL

Paket #2
    Makale Sayısı: 20
    Fiyat: 70 TL

Paket #3
    Makale Sayısı: 50
    Fiyat: 160 TL

Paket #4
    Makale Sayısı: 100
    Fiyat: 300 TL

İletişim

Whatsapp: https://api.whatsapp.com/send?phone=380950650546

Referanslar
    Tigria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    20x150 kelime makale siparişi verildi
    miyna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir çok yazarın altından kalkamayacağı sektörel içerikleri ilk denemede çok güzel şekilde yazan arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda anlayışı, sabrı ve alçakgönlü için de ayrıca teşekkür ederim.
    Haberportalim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş ile çalışılmış olup gayet akıcı ve güzel makale hizmeti aldık. Ellerine sağlık memnun kalacağınızdan eminim hayırlı işler dilerim.

ci4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşa yüklü miktarda makale siparişi verdim, istediğim süreden çok daha erken teslim etti ve hepsi oldukça kaliteliydi. 1 gün ödeme gecikmesine rağmende anlayışla karşıladı. Kendisine herşey için çok teşekkür ederim, tekrar ellerine sağlık hocam.

Gönül rahatlığıyla çalışılacak nadir insanlardan

TrettiofemHalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    30 adet makale alındı, gayet açıklayıcı ve hızlı bir arkadaş. Şuana kadar makale işinde F/P olarak tavsiye ederim herkese.

cnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gayet güzel ve özenli bir çalışma yapmış 10 başlık verdim teslimat bekilyorum.

İlgili ve işine sadık bir arkadaş.

GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet makale satın alındı. Açıklayıcı ve net bilgilerden oluşuyor. Teşekkür ederim.

miyna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir çok yazarın altından kalkamayacağı sektörel içerikleri ilk denemede çok güzel şekilde yazan arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda anlayışı, sabrı ve alçakgönlü için de ayrıca teşekkür ederim.

Haberportalim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş ile çalışılmış olup gayet akıcı ve güzel makale hizmeti aldık. Ellerine sağlık memnun kalacağınızdan eminim hayırlı işler dilerim.
  • 26-01-2017, 12:11:40
    Arkadaşla anlaşma yapıldı, sağolsun ilgili birine benziyor içerikler geldiğinde görüşlerimi ayrıca bildiririrm.
  • 26-01-2017, 12:12:44
    Botman, Codemaster
    Arkadaşla anlaşma yapıldı, sağolsun ilgili birine benziyor içerikler geldiğinde görüşlerimi ayrıca bildiririrm.
    Teşekkürler hocam. Akşama kadar teslim için dönüş sağlayacağım.
  • 26-01-2017, 15:49:49
    Botman, Codemaster
    HelixTm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler hocam. Akşama kadar teslim için dönüş sağlayacağım.
    Teslimat yapıldı. Yorumunuzu bekliyor olacağım.
  • 26-01-2017, 17:42:30

• 26-01-2017, 18:50:04
    Botman, Codemaster

Teşekkürler. En kısa sürede teslimat yapılacaktır.
  • 27-01-2017, 02:32:26
    Botman, Codemaster

Teslimat yapıldı. Yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 27-01-2017, 17:11:18
    Botman, Codemaster

Ekstra 12 başlığınız daha teslim edildi.
  • 28-01-2017, 08:58:00
    Üyeliği durduruldu
    makale siparişi hızlı bir şekilde teslim edildi.