• 16-01-2017, 23:10:52
    Özgün Blog Yazarlarını Sizler İçin Bir Araya Getirdik!

Her alanda kendine özgü yazılar yazan yazar ekibimizle karşınızdayız. Teknoloji, Gezi, Araba, Spor,Seo alanında makale hizmeti sunmaktayız. Yazılarımızda hiç bir spin kullanılmamakta beraber özgün yazılardır. Adsense almaya birebir yazılardır. Aşağıda belirteceğimiz katalog üzerinde zaten her şey gayet net olacaktır. İş için pm atmanız ya da konuya mesaj bırakmanız yeterlidir.

badrobot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    adsense hesabı bugun onaylandı. arkadaşa yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. adsense almada sıkıntı yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.

dgngns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adsense ısrarlı bir şekilde başvurmama rağmen çeşitli sebeplerden dolayı onay alamıyordum. Arkadaşla çalışmaya başladım ve 1 ay olmadan Adsense onayı aldım. Bir türlü Adsense onayı alamayan arkadaşlara tavsiye ederim adam işinde harika 👍🏻👍🏻
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adsense desteği alınmıştır. Gayet başarılı
    haberinize adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Verdiğim iş beklentimi fazlasıyla karşıladı. Ekip sağlam tavsiye ederim
    ahmetcem96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    deneme için 10 adet makale siparişi verilip, zamanında teslim alındı. teşekkürler.
    badrobot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşa adsense danışmanlığı için iş verilmiş. 1,5 aylık bir süre öngörülmüştür.Ödemenin yarısı yapılmış yarısı iş bitiminde yapılacaktır. Adsense alınamazsa ödeme geri yapılacaktır. Ayrıca ilgi bir arkadaş, hayırlı sonuçları bekliyoruz.
    sedatt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    düzenli makale için sürekli çalışıyoruz. Çok özenli ve kaliteli çalışan bir arkadaş. Kesinlikle çalışmanızı tavsiye ederim.

ayrıca adsense desteği için teşekkürler kendisine.
  • 19-01-2017, 18:28:19
    düzenli makale için sürekli çalışıyoruz. Çok özenli ve kaliteli çalışan bir arkadaş. Kesinlikle çalışmanızı tavsiye ederim.

• 19-01-2017, 21:35:24
    sedatt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bizimle birlikte çalışma fırsatı verdiğiniz için biz teşekkür ederiz Sedat Bey
  • 21-01-2017, 22:35:22
    Satışlarımız günceldir!
  • 23-01-2017, 16:42:43
    İş verildi.
  • 23-01-2017, 21:52:21
    GirindirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş verildi.
    100 adet makale işi alındı 2 hafta içinde teslim edilecektir.
  • 19-02-2017, 23:46:16
    Daha önceden yazdığınız blog yazılarından PM ile örnek(ler) iletebilir misiniz? Teşekkürler.
  • 23-02-2017, 10:59:02
    ozgurc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha önceden yazdığınız blog yazılarından PM ile örnek(ler) iletebilir misiniz? Teşekkürler.
    Pm atılmıştır hocam.
  • 23-02-2017, 11:24:24
    Kişisel blog yazıalrınızdan bikaç örnek alabilir miyim?