• 29-11-2016, 18:07:21

lifehacĸer.com bu siteden saldırı alıyormusunuz

Secret.ɢoogle.com You are invited! Enter only with this ticket URL. Copy it. Vote for Trump!

Şununla baglantısı olabilir turmp tanıtımıyla

--------------------------------------------------------------------------------------

- htaccess engelledim işe yaramadı

- Cpanel engelledim işe yaramadı

- Google analitik işe yaramıyor

- Reddit hostingci engellemiyor roottan imeleme sitesi olarak gördüğü için

- Google bildirdim bağlantı red ile belki google değerlendirir en azından sitemin alakasının olmadığını ( şuanda tek çözüm bu ) yani google bu siteyle benim alakam yok buradan gelen linki istemiyorum imajını sergilemek gerekir

-------------------------------------------------------------------------------------

motherboard.vice.com şu siteden gelmeye başladı şimdide

http://74379889-1.compliance-elena.xyz/ bu siteden tam 10 kişi anlık giriş yaptı bilginize
  • 29-11-2016, 18:14:20
    evet, bütün Rusya ip engelledim ve analyticsden filtreledim.
  • 29-11-2016, 18:16:07
    aynen bende başladı ne yapsam kurtulamadm
  • 29-11-2016, 18:38:05
    önüne geçilmiyor analist filterelesen htacces engelesen yine geliyor ayda bir ortaya çıkıyorlar yüksek hitli sitelere daha çok hit veriyorlar

lifehacĸer.com IP dahil alamıyorsun bunun baglantı red bile edemiyorsun karakterli oldugundan dolayı
  • 29-11-2016, 18:51:13
    Sürekli bana da geliyor, ne yapıyor tam olarak? Siteye gelip anasayfada durup gidiyor bende sürekli.

Samara, Petersburg vs. geliyor.
  • 29-11-2016, 18:56:54
    denqesiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    önüne geçilmiyor analist filterelesen htacces engelesen yine geliyor ayda bir ortaya çıkıyorlar yüksek hitli sitelere daha çok hit veriyorlar

lifehacĸer.com ip dahil alamıyorsun bunun baglantı red bile edemiyorsun karakterli oldugundan dolayı
    78.110.60.230
  • 29-11-2016, 19:00:48
    Arkadaşlar rus sitesi gibisiniz Ben tam olarak ne yaptığını sordum, maaşallah hepiniz siteye bakmaya gittiniz.

Üye olup konu falanmı açıyorlar sizde?
  • 29-11-2016, 19:02:18
    Bende çok görüyorum analitic te bu siteye ne yapılabilir ?
  • 29-11-2016, 19:27:38
    Merhaba,

lifehacĸer.com'dan gelen trafiği engellemek için şu adımları takip edebilirsiniz;

• Google Analitik hesabınızdan yönetici kısmına gelin, önce tüm filtreler ardından da filtre ekle seçeneğine tıklayın.

• Daha sonra yeni filtreye oluşturun ve filtre adına Lifehacĸer.com adresini yapıştırın (dikkat edin lifehacker.com değil yukarıda yazmış olduğum karakter tipinde yazmalısınız. Bunu kopyala yapıştır şeklinde de yapabilirsiniz.)

• Filtre türünü özel olarak değiştirip filtre modeli kısmına Lifehacĸer.com adresini kopyalayıp yapıştırıyoruz. Daha sonra alt kısımdan Tüm web sitesi verilerini seçip ekleye basıp kaydediyoruz.

.htaccess dosyasını kullanarak Lifehacker.com referrer spam'ı nasıl engelleyebilirim?

## SITE REFERRER BANNING

RewriteCond %{HTTP_REFERER} Lifehacĸer.com [NC,OR]

RewriteCond %{HTTP_REFERER} Lifehacĸer.com

RewriteRule .* – [F]

Bu kodu sitenizin .htaccess dosyasına ekleyip spam trafikten kurtulabilirsiniz