Merhaba arkadaşlar YtFaster.com olarak Dünya çapında son 1 yıldır bayilikler vermekteyim kendi sistemim ile bu süre zarfında işimi yapmaktayım hiç bir yerin bayisi değil bilakis bir çok ülkede bayilere sahibim, r10 formunun bu kalite hizmte ihtiyacını olduğunu düşündüm ve konu açmak istedim ağırlıklı olarak yurt dışı ile çalıştığımız ve global bir piyasada hizmet verdiğimiz için panelimiz ingilizce fakat anlaşılır ve fiyatlarımız dolar kuru üzerinedir.
- Alıdğınız hizmetlerin hiç biri yüzünden adsense partner yada videolarınız hiç bir zarar görmez böyle bir durumda tüm ödediğiniz paranın tamamını iade garantisi veriyorum.
- Öyle gönderdiğim izlenimler gerçek kişiler tarafından izleniyor gibi çocukca yalanlar söylemeye gerek görmüyorum tamamen kendi sistemim ile 100% güvenli izlenim gönderiyorum ve ihtiyacım da yok kaldı ki hiç bir şekilde youtube bu izlenimlerin bir bot tarafından gönderildiğinin farkında değildir bu şekilde olsaydı zaten 350 gündür izlenimlerim çoktan silinmiş olurdu.
- Diğer izlenim satan arkadaşlar gibi başka yerden bayilik alıp kar koyup satış yapmıyorum direk kendi sistemim üzerinden panelimi çalıştırmaktayım, böylelikle birinci elden iş yapmış olur bir sorununuzda anında çözüme kavuşursunuz.
- Aldığınız izlenim çeşidine göre fiyatlar değişmekte ve bir çok seçenekte videoalrınız sonuna kadar izletilmektedir. Örneğin 5 saatlik videonuzun 5 saatini her gönderdiğim izlenim tarafından izletmekte ve kitle tutma oranı 100% olarak yansımaktadır.
- Normal izlenim seçeneğinde videolarınız maksimum 60 saniye izletilir ve günlük hız 5-20 k 'dır,süper fast seçeneğinde videoalrınız sonuna kadar izletilir ve gülük maksimum gönderim hızı 120 k'dır, geo -target seçeneğinde videoalrınız sonuna kadar izletilir ve ülke seçimi yapabilirsiniz sadece seçtiğiniz ülke üzerinden izlenim gelir, vevo izlenimde telfli videoalra izlenim atabilirsiniz.
- İzlenimlerimiz yüksek kalite olduğu için çok kısa sürede youtube arama sonuçlarında iyi yerlere geleceğinizden şüpheniz olmasın!
- Bu hizmetlerin yanı sıra youtube üzerindeki uzun süredir edindiğim tecrübelerim ile youtube anasayfasına istenilen ülkede trendlere video yükseltme hizmetide ayrıca sağlamta ve bu hizmete ve istenilen video miktarına göre özel fiyat vermekteyim gerekli tüm kanıtları tarafımca bu hizmeti almak isteyen müşterilere sağlarım.
- Sadece hizmet için sorulan sorulara cevap verilecektir.
- Beğeni ve Takipçi botumun kodlamasını bitirmiş ve testlerimi tamamlamış bulunmaktayım kısa bir süre içerisinde bu hizmetleride panelimde aktif edeceğim ve facebook video izlenim, dailymotion izlenim ve diğer tüm sosyal medya hizmetlerini panelimde aktif etmeyi planlıyorum.
Hizmetlerimizden bugüne kadar hiç bir şikayet almadık umarım sizleri memnun edecek istedğiniz kalitede hizmeti bizimle yaşarsınız .
======
İADE ŞARTLARI : Hizmetlerimizde hiç bir şekilde iade söz konusu değildir, ilk 30 gün içerisinde düşme silinme durumları yaşandığında tam para iadesi yapılır bunun haricinde hiç bir şekilde iade söz konusu değilidir.
====
- NOT : Aşırı yoğunluktan ve her geçen gün sisteme yeni özellikler eklemek için çalıştığımdan dolayı biraz yoğunum bazen cevap almanız biraz zaman alabilir fakat genelde kısa sürede bir sorunda çözüme ulaşır ve aynı gün içinde sorularınıza cevap alırsınız anlayışınız için teşekkür ederim.
======
Ek Olarak WEb Site Trafik hizmetimiz bulunmaktadır bu hizmeti almak isteyen müşterilerimiz iletişime geçebilirler.
====