• 17-04-2016, 10:21:43
    Merhaba, Sunucularımı Kapatmayı düşünüyorum ay sonu yani bu ayın 30. unda günleri bitiyor kurulum ücretini direkt yatırdıgım için boşa gitmesin diyerekten burada işine yarayan birisine kiralamayı düşünüyorum.

2 Adet sunucu bulunmaktadır,
    Sunucuların Ortak Özellikleri :

1245v2,
    32gbram
    3x120gb ssd
    250mb up
    1gbit down

Sunucu Özelliklerinin Ayrıntılı Hali için TIKLA
    1 adet ana ip 1 adette vds ye aldıgım ip bulunmakta 16 ip ye kadar tek ödeme olarak kullanılabiliyor zaten biliyorsunuzdur.
    ip fiyatı 2 euro

Sunucu aylık kirası sitesindede gördügünüz gibi : 40 Euro

Detaylı şekilde göz atmak isteyen arkadaşlar SoYouStart ın sitesinden server kodu E3-SSD-3 olarak bakabilir. Fiyat tamamen aynı.

Komple hesap (panel) devri yapılmayacaktır sadece sunucu eskxi ile beraber verilecektir içerisinde işletim sistemi isoları bulunmaktadir.

İletişim için ö.mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Hatalıysam lütfen uyarın..
  • 19-04-2016, 09:13:26
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    devir mi ediyorsun, kiralıyor musun?
  • 25-04-2016, 20:44:34
    Devir için ücret talebi ediyormusunuz etmiyormusunuz tam anlayamadım?
  • 26-04-2016, 00:21:21
    crazykurba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    devir mi ediyorsun, kiralıyor musun?
    Konuyu tekrar okurmusunuz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:21:21 -->-> Daha önceki mesaj 00:20:36 --

conquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Devir için ücret talebi ediyormusunuz etmiyormusunuz tam anlayamadım?
  • 26-04-2016, 10:39:43
    successed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:21:21 -->-> Daha önceki mesaj 00:20:36 --

Bu ne şimdi aklınca kelime oyunumu yapıyorsun.

Konuyu tekrar tekrar düzelt sonra, konuyu tekrar okur musunuz?
    Devir mi ediyorsun, kiralıyor musun ne yaptığın belli değil, takıl kafana göre...
  • 26-04-2016, 10:55:24
    crazykurba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu ne şimdi aklınca kelime oyunumu yapıyorsun.

Konuyu tekrar tekrar düzelt sonra, konuyu tekrar okur musunuz?
    Devir mi ediyorsun, kiralıyor musun ne yaptığın belli değil, takıl kafana göre...
    Neden tartışma çıkartmaya çalışıyorsunuz. Hatalı yazilan yerleri düzelttim gördügünüz gibi.
    O yüzden konuyu tekrar okurmusunuz diye alıntı yaptım.
    Bu şekilde yaklaşmanız size hiçbirşey kazandırmaz.
    Konuya boş yorum yapmayın tekrar okuyun yazdıklarımı tekrar gözden geçirin .
    İnsanların fırsattan yararlanmasını engellemeyin lütfen.

Benimle kişisel bir probleminiz varsa eğer ö.mesaj yolu ile iletebilirsiniz. Aksi yorumlarınızı provokasyon olarak yorumlayabilirim. İyi forumlar.
  • 26-04-2016, 13:34:24
    successed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neden tartışma çıkartmaya çalışıyorsunuz. Hatalı yazilan yerleri düzelttim gördügünüz gibi.
    O yüzden konuyu tekrar okurmusunuz diye alıntı yaptım.
    Bu şekilde yaklaşmanız size hiçbirşey kazandırmaz.
    Konuya boş yorum yapmayın tekrar okuyun yazdıklarımı tekrar gözden geçirin .
    İnsanların fırsattan yararlanmasını engellemeyin lütfen.

Benimle kişisel bir probleminiz varsa eğer ö.mesaj yolu ile iletebilirsiniz. Aksi yorumlarınızı provokasyon olarak yorumlayabilirim. İyi forumlar.

Konu başlığında sunucuyu devrediyorum yazmışsınız, konu içeriğinde devretmeyecem aynı paraya kiraya verecem yazıyorsunuz. Çok manidar bir çalışma olmuş. Hayırlı satışlar.
  • 26-04-2016, 15:48:31
    conquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu başlığında sunucuyu devrediyorum yazmışsınız, konu içeriğinde devretmeyecem aynı paraya kiraya verecem yazıyorsunuz. Çok manidar bir çalışma olmuş. Hayırlı satışlar.
    http://prntscr.com/ax1fud

bu resimdende görüldüğü gibi. Konu başlıgının değiştirilmesi için başvuru yapıldı, Değişmesi için moderatör onayının gerektiginin bilgi dahilinde değilsiniz sanırım. Konu hakkındaki herşeyi teker teker size anlatacak değilim. Konunun amacını saptırmaya çalışmayın artık size sonkez cevap yazıyorum.
  • 28-04-2016, 11:44:11
    sunucu halen kiralanmamıştır.