Merhabalar,
Oyun şuanda sadece Android tabanlıdır ve sadece Türkçe dil desteği mevcuttur.Dağa tırmanış oyunlarının online halidir fakat 3 farklı modda yarış yapılabilir Klasik Hız Monster olarak kullanıcılar seçtikleri arabalara göre serverlara girebilir.
Server sistemi PHP + Unity olarak kodlanmıştır exe + apk olarak export ettiğiniz takdirde serveri exe olarak kullanır apkyi ise client olarak kullanırsınız o şekilde ayarlanmıştır.
https://play.google.com/store/apps/d...at.ClimbRacing
Aklınızdaki soruları pm olarak iletebilirsiniz.
Fiyat olarak teklif vermenizi istiyorum. ölü teklifler ile gelen ve ciddi olmayanlar lütfen ilgilenmesin rica ediyorum.
Android Online Oyun Satılıktır Unity
4
●1.332
- 16-02-2016, 16:51:25Allahınızı seviyorsanız bana göstersenize 200 dolara server olarak php/mysql, c#, c++ ile kodlanmış ve 3 farklı modda oyuna dönüşebilen bi yarış oyunu ? Hayır size burda laf anlatmam bile saçma oyunlarda network kodlamanın "N" sinden anlamayan bir adama hele mobil bir oyuna network kodlamanın ne kadar zor ve zahmetli bir iş olduğunu anlatmam çok saçma çünkü o bilgi kapasitesine bile sahip olduğunuzu düşünmüyorum, konuma bir daha mesaj yazmazsanız sevinirim report ediyorum sizi.Seox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı sitelerden hazır oyun alıp editleyip ben oyun yaptım diyen adamlara burda laf anlatmaya çalışıyoruz çok üzülüyorum sizlere
Hocam boşa laf anlatırsınız bu gibi arkadaşlar 100 $ oyun alıp editleyip ben oyun yaptım diye dolaşan arkadaşlardan ne emek bilirler nede network nedir ondan anlarlar. Ama akılları kesmiyo ki yurtdışında o örnek gösterdikleri 100 $ lık oyun gibi birde yurtdışında açık kaynak bir network sisteminin fiyatını sorsunlar bir görsünler fiyatı neymiş diye sırf açık kaynak sistemler 2500 $ dan başlıyolar ama nerde kime laf anlatacanMuratLoq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle