Bundan 1 ay önce sadece bu işi sevdiğim ve takip ettiğim için eski reklam afişlerini bir site altında toplama kararı aldım.
İlk 1 ay içerisinde 100 takipçiye ulaştım ve 200 değerli eski reklamı toplayabildim.
Bu reklam markalarından bazıları;
Coca Cola, 7up, Pepsi, Budweiser, Bacardi, Army Reserve, Bayer, Atari, Cadillac, Microsoft, Camel, Marlboro, Chanel, Chesterfield, Disneyland, Colgate, Dodge, Dr Pepper, Eastern Airlines, Fiat, Ford, General Electric, Gibson, Harley Davidson, Jaguar, Kelloggs, Lucky Strikes, McDonalds, Panasonic, Playboy, Porsche, Sony, Sprite, Suzuki, Trojan, Winston
Bunu sırf hobi için yapıyordum fakat sitenin bir kaç masrafı olduğu için ve biraz da büyümek için küçük bir kampanya yapmak istedim.
Sitede yayınlanan ilk 200 reklamın görsellerini toplu olarak satıyorum. Siteye reklam alıp, projenin kalitesini düşürmek istemiyorum fakat bir türlü bir gelir elde etmem gerektiği için böyle bir satış düşündüm.
Hepsi sadece 0.99$.
Bu görsellerin hepsi sitede mevcut, ben sadece size arşivli haliyle görselleri ulaştıracağım. Resimlere zaten ulaşabiliyorsunuz fakat sadece 0.99$'lık bir destek siteyi çok daha iyi yerlere getirmeme yardımcı olabilir.
Kısacası bu küçük bir paraya büyük bir hizmet satın almak yerine küçük bir parayla genç bir projeyi desteklemek diyebiliriz

Siteyi ve beni desteklediğiniz için gerçekten teşekkür ederim.
Detaylı bilgi : http://vintageads.co/first200
Ödemeleri detaylı bilginin olduğu sayfadan paypal üzerinden yapabilirsiniz. Yaptıktan sonra buradan özel mesaj atabilir ya da vintageadsco@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Sizlere resimleri belirttiğiniz mail adresine bir .rar dosyası içerisinde ulaştıracağım.