• 24-01-2016, 13:27:49
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar sistemi kendim yazdım beni r10 da bot başlığından tanıyan arkadaşlar tanırlar. https://www.r10.net/bot-yazilimlari/1...ci-teslim.html

Şimdi gelelim botun özelliklerine.
    1)Sizin belirlemiş olduğunuz kelimelerde arama yapar ve çıkan youtube kanallarının son videolarını alır. Sürekli en yeni anında düşen videolarınız olur.

2)Günlük video limiti 28 dir dailymotion da. Dolayısıyla hergun 28 video alır kanalınız ve ayda 840 videoya tekabul eder.

Kendi hesabım var botta. 103$ getirdi yaklaşık 15 gün civarı oldu sanırım açalı. Bot işe yarıyor ama azim ve sabır önemli.

Bot ücreti aylık 100 tl dir. Bana sadece hesap bilgilerinizi veriyorsunuz, hangi kelimeler aratılacak onları veriyorsunuz, Birdaha unutuyorsunuz hesabı ayın sonunda bakıyorsunuz. Tüm işlemler otomatiktir.

Kendi hesabımdan biri. Bu ay açıldı hatta bu hesabın 10 günlük kazancı. Hesap kısmı size ait.

Buda bir diğer hesap bu ocak başında açılmış geliri 103 dolar sanırım bununda

İletişim için skype:byjameson
  • 24-01-2016, 13:54:48
    Üyeliği durduruldu
    demo vs. ?
  • 24-01-2016, 14:02:51
    Hesap bilgilerini komple sizemi verecegiz?

Mobil yazıldı..
  • 24-01-2016, 14:16:38
    Üyeliği durduruldu
    Cheetos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    demo vs. ?
    Demo yok malesef.

qwerty35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hesap bilgilerini komple sizemi verecegiz?

Mobil yazıldı..
    Hesap bilgilerini bota girmem gerekiyor yoksa veri transferi gerçekleşmez.
  • 24-01-2016, 20:14:59
    Üyeliği durduruldu
    byjameson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Demo yok malesef.

Hesap bilgilerini bota girmem gerekiyor yoksa veri transferi gerçekleşmez.
    Daha öncede belirttim ref olayım diye ama kabul etmediniz hocam.
  • 24-01-2016, 21:18:07
    hesap bilgileri sadece mail adresi yeterli mi ?
    Ayrıca botun bi görüntüsü falan resim mesim bişey yok mu..
  • 24-01-2016, 21:20:37
    Üyeliği durduruldu
    okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hesap bilgileri sadece mail adresi yeterli mi ?
    Ayrıca botun bi görüntüsü falan resim mesim bişey yok mu..
    bot arkada cron olarak çalışmakta. herhangi bir görünümü yok. hesap bilgisi olarak mail + password gerekiyor bunlar api kullanımı için gerekiyor hocam ben alıp kurcalamıyorum hesabınızı.
  • 24-01-2016, 21:26:06
    byjameson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bot arkada cron olarak çalışmakta. herhangi bir görünümü yok. hesap bilgisi olarak mail + password gerekiyor bunlar api kullanımı için gerekiyor hocam ben alıp kurcalamıyorum hesabınızı.
    Botu o zaman her PC ye lisanslı olarak satıcaksın hocam.Sen kendi pcnde kontrol biraz olmamış o iş..
  • 24-01-2016, 23:15:11
    Üyeliği durduruldu
    okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Botu o zaman her PC ye lisanslı olarak satıcaksın hocam.Sen kendi pcnde kontrol biraz olmamış o iş..
    ne demek istediğini anlayamadım. ama alırsın yada almazsın ? bnm botu kurarken ki yaptığım işlemlere neden herhangi bir eleştiri yapıyorsn ki