• 28-12-2015, 22:21:48
    Merhaba, ben siteniz için Google Chrome arama eklentisi yazar ve Web Mağazası'na yüklerim.

Faydaları nelerdir?
    • Ziyaretçileriniz sitenize kolayca ulaşır.
    • Ziyaretçileriniz sitenizde tek tık ile arama yapabilir.

Stok sadece 15 adettir. Stoklar dolunca ilan tekrar stok gelesiye kadar pasif olacaktır.

Kalan Stok: 15
    Fiyat: 25 TL
    Ödeme seçenekleri:
    • PayPal
    • İş Bankası

Demo: https://chrome.google.com/webstore/d...bamjjehocoglaf

Forum içi referansım;
    Mert50356 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş ile öğle saatlerinde görüştük 30 dk önce teslim etti eklentiyi. Gerçekten güzel olmuş. Sorgusuz sualsiz arkadaşla çalışabilirsiniz.

Hayırlı işler..
    HD Film İzle - HDDiyari.Net için yapmış olduğum eklentiye https://chrome.google.com/webstore/d...fdneihoeinclol adresinden ulaşabilirsiniz.

Eğer siz de
    • film
    • müzik
    • oyun
    • indirme
    • haber

veya istediğiniz bir site için bu eklentiyi yaptırmak isterseniz yorum yapıp PM istemeniz yeterlidir!

• 29-12-2015, 20:47:45
    Referans olması açısından ilk yorum yapan üyeye ücretsiz bir şekilde uygulamayı kodlayıp mağazaya yükleyeceğim. İlk yorum atan üye bu fırsattan yararlanmak için PM isteyebilir.
  • 29-12-2015, 20:51:49
    Reveloper
    Merak ettim bakalım nasıl birşeymiş
  • 29-12-2015, 20:55:54
    Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merak ettim bakalım nasıl birşeymiş
    PM gönderildi. Detaylar sonrasında çalışmaya başlanacak.
  • 29-12-2015, 23:31:17
    Üyeliği durduruldu
    Oldukça faydalı bir konu açmışsınız hocam, Bence bütün site sahiplerine bu konuyu duyurmalısınız. Ben bile kullanıyorum ama sadece bir etken olarak, SAYGILAR iyi satışlar dilerim.
  • 29-12-2015, 23:52:32

Burti hocamın il dışına çıkması sebebiyle başka bir referans alınacaktır.

Dksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Oldukça faydalı bir konu açmışsınız hocam, Bence bütün site sahiplerine bu konuyu duyurmalısınız. Ben bile kullanıyorum ama sadece bir etken olarak, SAYGILAR iyi satışlar dilerim.
    Öncelikle çok teşekkür ederim hocam, mümkün olduğunca yaymaya çalışıyorum ama daha bir etki alamadım. İnşallah yakın zamanda büyük bir kitleye ulaşabilirim. Satış dilekleriniz için de teşekkürler. Saygılarımla iyi forumlar dilerim.
  • 01-01-2016, 11:57:58
    Referans alımı günceldir. İsteyen ilk kişi referans olacaktır. Satış indirimi ise 7 Ocak 2016 ya kadar devam edecektir.
  • 01-01-2016, 12:14:51
    Gerçekten güzel bir sistem yapmışsınız. Ref aktifse olabilirim hocam.

Hayırlı işler
  • 01-01-2016, 12:18:11
    Mert50356 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten güzel bir sistem yapmışsınız. Ref aktifse olabilirim hocam.

Hayırlı işler
    PM gönderildi. Detaylar sonrasında çalışmaya başlanacak.