Merhabalar,
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sitemiz bir R10 olmasa da, olma yolunda ilk adımını atmış bulunuyor. Tavsiye, öneri, eleştirilere açığım seviyeli olduğu sürece buna şuan için ihtiyacımız var.
Site Adı: Forumaster.Net || WebMaster, Forum, Program, Yazılım, Hosting
Site Adresi : Forumaster
Sitenin kullandığı altyapı : PHP - MyBB
Açıldığı Tarih: 11/2015
Pagerank değeri : -
Site İçeriği & Amacı :Webmaster Forum / Bilgi paylaştıkça güzeldir.
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri :Faydalı olsun hedef önemli değil.
NOT : Arkadaşlar forum bilgisi olan yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa memnun olurum, kapım her zaman açıktır.
Saygılarımla..
O bir "R10" değil belki de ama..
9
●493
- 23-12-2015, 18:47:46
- 23-12-2015, 19:05:46ilk olarak yapacağın iş ,düzgün olarak kendine özgü bir tema kullanmak olacaktır..MacroDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-12-2015, 21:48:53Bu özgün bir temadır zaten. Benzerlik olabilir ama ücreti ödenmiş alınmış bir temadır.BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-12-2015, 21:50:52MacroDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özgün?? onlarca kişide var o tema,ilk olarak o tasarım r10da yapıldı,r10 klonu denilebilir.
- 23-12-2015, 21:58:25Sağolun arkadaşlar çok naziksiniz.
Söylediklerinizi düşüneceğim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:58:25 -->-> Daha önceki mesaj 21:51:39 --
İster klon ister başka bir şey ne denirse densin problem değil, ücretini ödediğim "her şeyin" kullanma hakkı bana aittir. Tartışmanın bir anlamı yok polemik yaratmayalım daha fazla.BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi çalışmalar. - 23-12-2015, 22:03:00Yanlış anlamazsanız araya girmek istiyorum.MacroDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş, özgün derken başka siteleri anımsatmayan, yalnızca sizin kullandığınız bir temanın, sizi 1 adım öne götüreceğinden bahsetmiş.
Yoksa, bu temayı kullanmayın anlamında olduğunu düşünmüyorum.
Karşılıklı yanlış anlamanın tatsız bir konuşmaya dönüşmemesi adına ufacık bir açıklama yapmak istedim.
Yolunuzda başarılar diliyorum.
Söylediklerinizi düşüneceğim.