• 23-12-2015, 18:47:46
    Merhabalar,

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sitemiz bir R10 olmasa da, olma yolunda ilk adımını atmış bulunuyor. Tavsiye, öneri, eleştirilere açığım seviyeli olduğu sürece buna şuan için ihtiyacımız var.

Site Adı: Forumaster.Net || WebMaster, Forum, Program, Yazılım, Hosting

Site Adresi : Forumaster

Sitenin kullandığı altyapı : PHP - MyBB

Açıldığı Tarih: 11/2015

Pagerank değeri : -

Site İçeriği & Amacı :Webmaster Forum / Bilgi paylaştıkça güzeldir.

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri :Faydalı olsun hedef önemli değil.

NOT : Arkadaşlar forum bilgisi olan yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa memnun olurum, kapım her zaman açıktır.

Saygılarımla..

• 23-12-2015, 18:49:18
    Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.
  • 23-12-2015, 19:05:46
    MacroDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sitemiz bir R10 olmasa da, olma yolunda ilk adımını atmış bulunuyor. Tavsiye, öneri, eleştirilere açığım seviyeli olduğu sürece buna şuan için ihtiyacımız var.

Site Adı: Forumaster.Net || WebMaster, Forum, Program, Yazılım, Hosting

Site Adresi : Forumaster

Sitenin kullandığı altyapı : PHP - MyBB

Açıldığı Tarih: 11/2015

Pagerank değeri : -

Site İçeriği & Amacı :Webmaster Forum / Bilgi paylaştıkça güzeldir.

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri :Faydalı olsun hedef önemli değil.

NOT : Arkadaşlar forum bilgisi olan yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa memnun olurum, kapım her zaman açıktır.

Saygılarımla..

ilk olarak yapacağın iş ,düzgün olarak kendine özgü bir tema kullanmak olacaktır..
  • 23-12-2015, 19:08:22
    iconları değiştirin derim özgünlük açısından hocam
  • 23-12-2015, 19:10:58
    emeğinize sağlık fakat bu işin yürüyeceğini düşünmüyorum. webmaster forumları çoğaldı ve ek olarak anlaşılan bilginiz fazla değil mybb ve satın alınmış bir tema ile atılmışsınız. yinede devam edin o geçen günleri size kim ödeyecek birde onu düşünün. saygılarımla
  • 23-12-2015, 21:48:53
    BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ilk olarak yapacağın iş ,düzgün olarak kendine özgü bir tema kullanmak olacaktır..
    Bu özgün bir temadır zaten. Benzerlik olabilir ama ücreti ödenmiş alınmış bir temadır.
  • 23-12-2015, 21:50:52
    Bu özgün bir temadır zaten. Benzerlik olabilir ama ücreti ödenmiş alınmış bir temadır.
    özgün?? onlarca kişide var o tema,ilk olarak o tasarım r10da yapıldı,r10 klonu denilebilir.
  • 23-12-2015, 21:58:25
    Sağolun arkadaşlar çok naziksiniz. Söylediklerinizi düşüneceğim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:58:25 -->-> Daha önceki mesaj 21:51:39 --

BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    özgün?? onlarca kişide var o tema,ilk olarak o tasarım r10da yapıldı,r10 klonu denilebilir.
    İster klon ister başka bir şey ne denirse densin problem değil, ücretini ödediğim "her şeyin" kullanma hakkı bana aittir. Tartışmanın bir anlamı yok polemik yaratmayalım daha fazla.

İyi çalışmalar.
  • 23-12-2015, 22:03:00
    Sağolun arkadaşlar çok naziksiniz. Söylediklerinizi düşüneceğim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:58:25 -->-> Daha önceki mesaj 21:51:39 --

İster klon ister başka bir şey ne denirse densin problem değil, ücretini ödediğim "her şeyin" kullanma hakkı bana aittir. Tartışmanın bir anlamı yok polemik yaratmayalım daha fazla.

İyi çalışmalar.
    Yanlış anlamazsanız araya girmek istiyorum.
    Arkadaş, özgün derken başka siteleri anımsatmayan, yalnızca sizin kullandığınız bir temanın, sizi 1 adım öne götüreceğinden bahsetmiş.
    Yoksa, bu temayı kullanmayın anlamında olduğunu düşünmüyorum.
    Karşılıklı yanlış anlamanın tatsız bir konuşmaya dönüşmemesi adına ufacık bir açıklama yapmak istedim.
    Yolunuzda başarılar diliyorum.