HashFlare - Bitcoin Cloud Mining --- R10'a özel hediye kupon kodu konu içerisindedir !!!!!
43
●11.522
- 03-12-2015, 17:45:39Üyeliği durdurulduYanlış anlamadıysam 45 dolar veriyorsunuz ve her gün 0.25 $ olarak geri dönüyor . Buda 200 gün sonra 45 dolar kazanmış olacağınız anlamına geliyor. Umarım yanlış anlamışımdır :P
- 05-12-2015, 19:56:48Sistem günlük olarak ödemeler yapmaya deam ediyor. Ben bu aralar kazandığımı direk olarak kazım gücü alarak kullandığım için BTC cüzdan ekran görüntüsünü atamıyorum. Cüzdana çekim yaptığımda önceden yaptığım gibi tekrar buradan paylaşırım.
Bu arada tekrar hatırlatayım bu adamlar kendi ürettikleri cihazlar ile kazım yapıyorlar. (hashcoins.com sitesinden sattıkları kendi cihazlarını görebilirsiniz.)
Kısa süreli düşünürseniz ve düşük yatırım yaparsanız yaklaşık olarak öyle bir durum çıkıyor. Ancak adamların kendileri ciha üreticisi oldukları için diğer ponzi sistemler gibi belli bir süre sonra kaçıp gidecekleri sanmıyorum. Bu açıdan bakarsak yaklaşık 200 gün sonra ne kadar yatırdıysanız geri almış ve bundan sonra kazanacaklarınız ilede kara geçmiş oluyorsunuz.UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yukarıdaki arkadaşında dediği gibi yaklaşık 200 gün civarı oluyor ama kazım yapılan havuz vs. gibi kriterler kazancı etkiliyor. Sistem cihazları size kiraladıktan sonra sistemde kayıtlı olan istediğiniz havuzda(pool) kazım yapma seçeneklerini veriyor. Birden çok havuzdada kazım yapabilirsiniz. Örneğin kazım gücünüzü %30, %30 ve %40 olarak 3 farklı havuza dağıtabilirsiniz.TakipciPanelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada kusura bakmayın ikinizinde mesajlarını görmediğim için geç dönüş yaptım. - 15-12-2015, 17:18:56İki mesajın arasında 6 gün var flood yapmayın diyorsunuz. Forum kurallarını iyi okuyun isterseniz. Ayrıca r10'da flood engelleme sistemi var. Zaten flood yapacak olursak iki mesajı kendisi otomatik birleştiriyor.SAEC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-12-2015, 21:29:33Şu anda sitede indirim var.
SHA-256 10GH/S - 3.75$
Scrypt 1MH/S - 7.5$
En son aldığım ödeme aşağıdaki gibidir. Sistem ödemeye devam etmektedir.

En son aldığım ödeme aşağıdadır.
- 12-01-2016, 18:52:50Hocam panelimin ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Orada günlük ortalama kazançlar vs. yazıyor. Yalnız orada yazan kazançlar kesinti olmamış hali. Her 10 GH/s SHA-256 için 1 cent ve her 1 MH/s Scrypt için 1 cent günlük kesinti var.Netvom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklınıza takılan birşeyler olursa sormaktan çekinmeyin.