• 10-12-2015, 16:34:40
    Üyeliği durduruldu

Forum Dışı İletişim:

Değerli Müşteri Yorumları

osmanevgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Uzun süredir Grafik alanında işlere ihtiyacım oluyor. Bir çok forumdan onlarca kişi ile farklı farklı projeler ile çalıştık. Maalesef, memnuniyet yüzdemiz o kadar düşüktü ki Kurumsal Şirketlere yöneldik. Buda hem Zaman hem Maddiyat hemde İletişim anlamında bizi memnun etmedi. En sonunda yeni çıkan bionluk.com - idemama.com gibi lafta güvenliğimizi sağlayan bir kaç site ilede çalışmak zorunda kaldım. Yeni Mobil Uygulama çalışmamda bir kez daha r10.net’ten birine bakmaya karar verdim. Ebru Hosting ile anlaştık ve çalışmalara başladık. Bu çalışmalarda şuana kadar yaşamadığımız bir çok şeyi yaşadım;
    • Sizin Mesaj atmama gerek kalamdı Proje hakkında bir gelişme var ise sizi zaten bilgilendirdi..
    • Adım, Adım birlikte gittik. Her şey bittikten sonra buyur projen yerine her adımda birlikte karar verdik..
    • Düzenlemelerde, ekstra isteklerde terslenmediğim ilk çalışma oldu..
    • İlk defa Zamanında teslimat nedir anladım..
    • Tasarımcı peşinden koşmadan, Arkama rahatça yaslanabildim..
    • İlgisi, Alakası, Nezaketide yeterince güzeldi..
    • Son olarak tam istediğim şekilde Harika bir tasarım çıkarttı..

Kendisine hem İlgi ve Alakası, hemde kusursuz Çalışması için Teşekkür ediyorum. 2.Versiyonda Görüşmek Üzere

netustad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlk defa çalıştık ve gayet başarılı. Hiç revizyona bile gerek kalmadan işini halletti. Tebrik ve teşekkür ediyorum.
    Cyberless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kurumsal site tasarım işi yaptırıldı kendisi başarılı bir genç arkadaşımız
    ysmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu kadar kaliteli , ilgili ve işini çok iyi yapan başka birisini tanımadım...
    Gönül rahatlığı ile arkanıza yaslanıp yapılan işi bekleyebilirsiniz.

Arkadaşla bir iş için çalışacağız inşaAllah , Tasarım konusunda çok ama çok zor beğenen bir firma , fakat arkadaşın elinden geleni yapacağına eminim
    Myilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Profesyonel bir arkadaş,emeğinize sağlık çok kaliteli çalışmalar..
    BKR55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kartvizit yaptırdım. Oldukça hoş bir tasarım oldu. Yerel medyada oldukça ilgi çekti. Referanslarınız arasına da ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.
    Mustafha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logo yaptırıldı teşekkürler,
    ilquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş çok zevkli. Emin olun aldığı ücretin 10 katı iş yapıyor. Eline sağlık, tekrar çalışmak isterim.
    bifincankahve adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlgili ve başarılı bir arkadaş. Hızlı ve sorunsuzca verdiğim işi teslim etti. Teşekkürler.
    recordable adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mükemmel renk zevki, fevkalade tasarım. Teşekkürler.
    KocaeliEdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logo + facebook cover yaptırdım güzel bir iş oldu teşekkürler
    goalgo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yardımseverliğinin yanında www.habergram.com siteme logo için gerekli istekleri, düzenlemeleri zamanında yapıp işi teslim etmiştir...
    BFOlmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşa mobil arayüz işi verdim, çok çok memnun kaldım bundan sonraki arayüz işlerimizi kendisine vereceğiz.

Ellerine sağlık
    Oppon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logo yaptırıldı
    mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Facebook + Twitter + Youtube sayfa tasarım çalışması yaptırıldı. Kaliteli düzgün çalışan biridir. Tasarımlar için teşekkürler
    rootwarior adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşa tek sayfa tablo tasarımı yaptırıldı gayet hızlı ve güvenilir biri ellerinize sağlık

• 11-12-2015, 21:27:56
    Üyeliği durduruldu
    İş alımı açıktır.

İş alımı yeniden aktiftir.
  • 20-12-2015, 22:36:18
    Platin üye
    Broşür tasarımı için skype ekledim...
  • 23-12-2015, 22:40:12
    Üyeliği durduruldu
    Teşekkürler iş alımımız devam etmektedir.
  • 31-12-2015, 17:52:56
    Web Hosting Solutions
    Arkadaşa logo çalışması için rica da bulunduk. Uygun fiyata ve gerçekten çok güzel bir iş çıkardı. Kendisi ile çalışmanızı öneririz.
  • 02-01-2016, 15:33:02
    Üyeliği durduruldu
    Çok güzel bir PSD tasarım yaptı ellerine kollarına sağlık inşallah daha çok iş yapıcaz.

Kolay gelsin.
  • 12-01-2016, 21:45:22
    Üyeliği durduruldu
    İş alımı açıktır.
  • 17-01-2016, 23:12:32
    Gayet kaliteli ve sade görünüyor işleriniz. Yakın zamanda sipariş vereceğim, inşAllah uzun soluklu çalışırız. Şimdilik, iyi çalışmalar.
  • 18-01-2016, 19:36:33
    Üyeliği durduruldu
    Teşekkürler iş alımı açıktır.