Web Tasarım ve Grafik'de %50 İNDİRİM! | Vektörel Eyecatching Çizim | 3 Yıllık Tecrübe | WEBSİDRA
100
●9.959
- 19-11-2015, 16:10:52Logomuz var. Kartvizit ve kurumsal kimlik için pm alabilirmiyim.
- 19-11-2015, 20:19:02Üyeliği durdurulduÇalışmayı başlattık Murat Bey,Murat19o3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederiz.
Gücümüze güç katan her müşterimize; minnettarız.
İş alımı açık,devam ediyoruz.Aktif 7 sipariş bu gece teslim edilecektir. - 23-11-2015, 14:00:36Üyeliği durdurulduGelen tüm istekler kabul edilip,görüşmeler sağlanmaktadır.Favicon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-11-2015, 13:10:44Arkadaş kısa süre içerisinde istediğimiz şekilde bir banner ihtiyacını karşılamıştır.
Teşekkür ederiz.
İyi satışlar. - 25-11-2015, 16:15:32Sipariş verildi. Siparişle ilgili detay mailini gönderdim. Bekliyoruz
- 25-11-2015, 22:05:31Üyeliği durdurulduTüm siparişler teslim edilmiştir
Konu içeriğimiz güncellenmiştir.
Aktif tüm siparişler teslim edilmiştir,bilginize.
Degerli uyeler,%50 indirim için son zamanlar.
Teşekkürler.artirex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teslim edilmiştir.artirex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dosyalarınızı depomuza atıp,indirme linklerini tarafınıza ilettim.demirkurt94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben teşekkür ederimdemirkurt94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aktif 6 sipariş gününde hızlıca teslim edilmiştir.Teşekkür ederiz,iş alımım açık.
Değerli üyeler;
Dışardan aldığım özel işlerden dolayı foruma 1 ay ara vermiştim.Tekrar aranızdayım.
İş alımım açıktır. %50 indirim kampanyası kısa bir süre için tekrar aktif olmuştur.Herkese mutlu günler,iyi forumlar.
İŞ ALIMI AÇIK
Teşekkür ederizJazzCats adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizinle beraber tüm aktif siparişler teslim edilmiştir.JazzCats adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederiz,iş alımı açık.
Teşekkür ederiz.Vunpado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,Vunpado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmanız tamamlanmıştır.Skype adresinize yazdım.
Bilgi verildi baya öncedenibrahimksm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aktif tüm siparişler başarıyla teslim edilmiştir.
Çalışma dün gece teslim edildiokangurkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum içi ve dışı aktif tüm siparişler teslim edilmiş olup,konumuzun giriş içeriği yenilenmiştir.Yakında referanslar kısmı da birbirinden güzel tasarımlar ile yenilenecektir.
%50 indirimli kampanya günlerinin son zamanları,kaçırmayın.
Rica ederim.BacklinkHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim.Kartvizitiniz bugün gün içinde tarafınıza iletilecek.ibrahimksm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgilendirme; %50 indirim için son günler.Dün ve bugün gelen aktif siparişler teslim edilmiş olup,çalışması devam eden 4 sipariş de bu gece müşterilerimize teslim edilecektir.
Websitemizin yeni arayüzü ve müşterilerimizin destek talebi ve çeşitli ihtiyaçları için kullanacağı ücretsiz müşteri panelimiz çok yakında aktif olacaktır.
Ayrıca ekibimize yönelik,çalışma ortamımıza dair ve Sidra hakkında bilgiler/fotoğraflar paylaşmak için websitemizin blog kısmı çok yakında aktif olacaktır.
En iyisi için,mükemmeli için çalışıyoruz
Bu arada pes,halısaha atacak rakip aranıyor.Buyrunuz
7 adet slider/banner teslim edilmiş olup,düzenleme istekleri yapılmıştır.Antorium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün ve düne dair bilgilendirme: Aktif tüm siparişlerimiz başarı ile teslim edilmiştir.
İş alımımız açıktır.