Strato'dan dns nasıl değiştiriliR?
7
●1.784
- 11-10-2015, 10:29:57Karıştır paneli bulursun illaki, kullanmadığım için bilemiyorum. Yardım bölümünde sıkça sorulan sorular kısmı varsa orada cevabı olabilir, bulamazsan mesaj at firmaya.Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-10-2015, 09:47:36maalesef dediğiniz kadar basit değil. çok uğraştım. biraz olsun anlıyorum ama farklı bi firma maalesef. anlayan biri lazımabcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-10-2015, 22:58:25Yeterince uğraşmamışsın demek ki.Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-10-2015, 23:09:28Merhaba
link iİgilizce ama görsellerden bir sonuca varabilirsin sanırım
http://www.strato-faq.co.uk/article/...th-STRATO.html - 18-02-2016, 16:13:25Ben de aynı durumdayım ve aldığım domainin patladığını düşünüyorum , neyse ki deneme amaçlı bir domain almaya karar verdiğimden öyle ahım şahım bir domain seçmemiştim. Mesele öyle karıştır bulursun olayı falan değil, adamların domaini reglemesi zaten 1 saati buldu ki balık baştan kendini belli etti, ne sub açabiliyorsun, ne dns değiştirebiliyorsun, firma içi transfer bölümü yok, domain kilidi belirsiz, ticket attık yanıt şu altına da benim mesaj kopyalanmış, şaka gibi ama gerçek:
Sayın Bay
Durumu açıklığa kavuşturmak için harcadığınız zamandan ötürü teşekkür ederiz.
xsonra benim ticket açıklaması.
Türkiye'ye yeni girmişler, kampanya yapmışlar ama kime kampanya bize mi onlara mı orası meçhul
Bence durumlar iyice netleşsin, ondan sonra hepimiz bu ve ilgili tüm konu linklerinin kopyalarını kendilerine gönderelim, düşüncelerimizi topluca öğrenmiş olurlar
1 dolar deyip geçmeyin arkadaşlar kimbilir kaç kişi kaç domain aldı veya transfer etti, zor durumda kaldı, bu domainler ne olacak, bize aitler sonuçta, yine de değerleri ne olursa olsun...
Tabi o minnacık sözleşme maddeleri içinde alıcıyı her türlü mağdur edecek maddeler yoksa... İlginç olan Almanya'da firmanın ilk 1000 içinde olması...
NOT: Konu sahibi arkadaş bu yorumları ilk mesajda paylaşırsa aslında iyi olur, gerisini okumadan aman ucuzmuş diye hala domain kaydedip duranlar vardır bence...

1 dolar deyip geçmeyin arkadaşlar kimbilir kaç kişi kaç domain aldı veya transfer etti, zor durumda kaldı, bu domainler ne olacak, bize aitler sonuçta, yine de değerleri ne olursa olsun...