• 09-09-2015, 21:04:36
    Konu sahibi arkadaş ile oyun sitem için çalışma fırsatım oldu. Kendisi sağolsun bilgili ve güvenilirdir.
  • 10-09-2015, 16:12:55
    Üyeliği durduruldu
    Toker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu sahibi arkadaş ile oyun sitem için çalışma fırsatım oldu. Kendisi sağolsun bilgili ve güvenilirdir.
    Teşekkür ederim.

Arayışım devam etmektedir.

Merhaba,

Ne teklif geliyor nede başka birşey. Piyasada acayip bir durgunluk var sanırım veyahut yapılandırma cercevesi içerisindeler.

Konum güncel..

Arayışım halen devam etmektedir.

Arayışım tekrardan aktiftir.

• 06-10-2015, 00:49:26
    İş arıyorsanuz eyvallah ama r10 kurallarında flood kuralını ihlal ediyorsunuz.

Ban sebebidir lütfen aynı yazıları yazmaktan vazgeçiniz.
  • 06-10-2015, 16:01:57
    Üyeliği durduruldu
    SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş arıyorsanuz eyvallah ama r10 kurallarında flood kuralını ihlal ediyorsunuz.

Ban sebebidir lütfen aynı yazıları yazmaktan vazgeçiniz.
    Merhabalar,

Ben birşey yapmıyorum daha dün düzgündü neden böyle oluyor gerçekten hiçbir fikrim yok diğer konudada olmuş kesinlikle flood yapmıyorum ama böyle art arda oluyor bazen neden oluyor gerçekten söyleme şansınız varsa söyleyin uyguluyayım özür dilerim.
  • 07-10-2015, 01:57:05
    LastWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkür ederim.

Arayışım devam etmektedir.

Merhaba,

Ne teklif geliyor nede başka birşey. Piyasada acayip bir durgunluk var sanırım veyahut yapılandırma cercevesi içerisindeler.
    durgunluk demeyelimde bazı firmacıkların yıllık 20 tlye reseller,vds ve aylık 3-5 tlye vds satmasından kaynaklanan piyasa kirliliği var. (Lafım normal firmalar için geçerli değildir.) Ancak ikamet sorununuz yoksa Sivasta ofisimizde çalışmanız için görüşebiliriz.
  • 07-10-2015, 18:26:45
    Üyeliği durduruldu
    Sahinnetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    durgunluk demeyelimde bazı firmacıkların yıllık 20 tlye reseller,vds ve aylık 3-5 tlye vds satmasından kaynaklanan piyasa kirliliği var. (Lafım normal firmalar için geçerli değildir.) Ancak ikamet sorununuz yoksa Sivasta ofisimizde çalışmanız için görüşebiliriz.
    Şuanda sivasa gelebilmem mümkün değil. Yani şuanda 2-3 sene freelance olarak çalışmayı düşünüyorum daha sonra dışarı şehirlere gelebilmem mümkün olacak..
  • 07-10-2015, 20:53:15
    LastWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şuanda sivasa gelebilmem mümkün değil. Yani şuanda 2-3 sene freelance olarak çalışmayı düşünüyorum daha sonra dışarı şehirlere gelebilmem mümkün olacak..
    Merhaba,

Kimse freelancede olsa online olarak çalışmanızı kabul etmeyecektir sonuçta bu şahısların belli çalışma prensipleri vardır ve bunları uygulamaları ve sistemini gözü kapalı size emanet etmeleri için ofis ortamında çalışmanız gerekir.

Bunun içinde aynı şehirde ikamet etmeniz gerekecektir size tavsiyem bulunduğunuz şehirlerdeki firmaları ziyaret ederek durum hakkında firmalar ile görüşmenizdir.

Bu gidişat ile forumda 1 - 2 yıl bu konuyu güncelleyeceksiniz gibi duruyor.

Saygılar.
  • 08-10-2015, 18:54:14
    Üyeliği durduruldu
    anindaho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

Kimse freelancede olsa online olarak çalışmanızı kabul etmeyecektir sonuçta bu şahısların belli çalışma prensipleri vardır ve bunları uygulamaları ve sistemini gözü kapalı size emanet etmeleri için ofis ortamında çalışmanız gerekir.

Bunun içinde aynı şehirde ikamet etmeniz gerekecektir size tavsiyem bulunduğunuz şehirlerdeki firmaları ziyaret ederek durum hakkında firmalar ile görüşmenizdir.

Bu gidişat ile forumda 1 - 2 yıl bu konuyu güncelleyeceksiniz gibi duruyor.

Saygılar.
    Hayırlısı be hocam, kısmetimiz neyse o olsun.

Arayış devam ediyor.
  • 10-10-2015, 17:38:31
    Üyeliği durduruldu
    Konu günceldir.